Fotballmoros oddstips Real Madrid vs Osasuna Copa del Rey 9.januar

Get rich or have fun trying....

Get rich or have fun trying….

Som mange andre fotballinteresserte liker også jeg å tippe, særlig på kamper jeg skal se. Jeg skal prøve meg på et aldri så lite tippeprosjekt her på Fotballmoro.no i 2013 og se om det kan inspirere meg til bedre tipping, og kanskje gi litt underholdning og tips til andre.

Jeg kommer til å gjøre dette enkelt- føre spillte penger, penger vunnet og resultat-samt tilbakebetalingsprosent TBP da selvsagt. Har tidligere klart en TBP på 98% over et år, men målet må vel være over 100 og gevinst???

Summene jeg spiller for er relativt små, dette er for moro og underholdning. Spill jeg ikke rekker å poste her før de spilles telles ikke med i regnskapet.


Real Madrid H-2 odds 1.75 Unibet 400
Real Madrid H-3 odds 2.7 Nordicbet 200

Kampstart kl 21:30 på Cmore fotball

Setter spillene nå før lagene er klare- hvis Osasuna stiller veldig redusert vil oddsen synke kraftig.

Real Madrid mønstrer en bred og sterk tropp til denne kampenl, ingen fravær av betydning utenom spillere som har vært ute litt eller ikke risikeres (Varane, Alonso,Khedira må nevnes i så måte). Skal ikke se bort fra at real stiller omtrent toppet fra start for det kan være greit å avgjøre denne 2-kampers saken hjemme i første kamp, mye viktige kamper fremover. Tapte poeng mot Osasuna borte i serien og se ikke vekk fra at det betyr et lite hakk ekstra motivasjon her. Har solide 8-0-1 hjemme i primera, eneste tap mot Atletico madrid, målforskjell 30-8

Osasuna kommer med nesten fulltallig tropp men hva de sender utpå er jeg svært usikker på. Ligger utsatt til 2p over nedrykk i primera, har anstendige 2-2-1 siste 5, borte har de 2-1-6 sålangt. VIKTIG kamp mot tabelljumbo Betis om 3 dager!

Burde hatt mer info om lagene, særlig Osasuna sine 11 som starter her men tror oddsen kan droppe kraftig siste timen før kampstart kl 21:30. Real Madrid skal uansett kunne klare å dekke slike handikap hjemme mot Osasuna nesten uansett lag sålenge de ikke stiller med altfor mange utenom førsteellveren selv. Det spekuleres i at Ronaldo hviles helt eller delvis og det er selvsgat av stor betydning for handikapspill her.

Jeg må nesten anbefale at for litt større spill avventes lagene.

Realmadrid.no tipper forøvrig denne startellveren for hjemmelaget:
Casillas
Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo
Modric, Illarra, Isco
Bale, Jese, Ronaldo

REGNSKAP 2013
Spillt:156800
Vunnet:148350
TAP/GEVINST:-8450
TBP:93%

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.