Fotballmoros oddstips Olympiakos vs Manchester United CL 25.februar

Get rich or have fun trying....

Get rich or have fun trying….

Som mange andre fotballinteresserte liker også jeg å tippe, særlig på kamper jeg skal se. Jeg skal prøve meg på et aldri så lite tippeprosjekt her på Fotballmoro.no i 2013 og se om det kan inspirere meg til bedre tipping, og kanskje gi litt underholdning og tips til andre.

Jeg kommer til å gjøre dette enkelt- føre spillte penger, penger vunnet og resultat-samt tilbakebetalingsprosent TBP da selvsagt. Har tidligere klart en TBP på 98% over et år, men målet må vel være over 100 og gevinst???

Summene jeg spiller for er relativt små, dette er for moro og underholdning. Spill jeg ikke rekker å poste her før de spilles telles ikke med i regnskapet.

Olympiakos vs Manchester United H odds 3.75 Unibet 300

Kampstart kl 20:45 på kanal Viasat fotball

Olympiakos:
Overlegne i gresk Superliga, har 24-2-0 totalt, 13-0-0 hjemme, 7 strake seire på rad før denne. I CL gruppespill tapte de kun mot PSG, ellers 3-1-0 mot Benfica/Anderlecht. Saviola usikker til kampen.

Manchester United:
Det er ikke usannsynlig at ManUtd må vinne CL for å kvalifisere seg til neste år-denne turneringen er EKSTRA viktig for de røde denne sesongen, gode i gruppespillet med 4-2-0! Når det er sagt- i PL har de 13-6-8, 7-3-4 borte og 2-2-1 siste 5

Mangler MAta og Nani her, litt usikkerhet rundt Jones og Evans.

Konklusjon:
Manchester skal holde mye høyere nivå enn Olympiakos møter til vanlig, men jeg synes oddsen har verdi til liten innsats. United har variert enormt i prestasjonene denne sesongen, og seiersvante grekere emd god støtte hjemme kan overraske her.

REGNSKAP 2013
Spillt:180200
Vunnet:170080
TAP/GEVINST:-10120
TBP:95%

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.