Fotballmoros oddstips Neymar først/sist 17.desember

Get rich or have fun trying....

Get rich or have fun trying….

Som mange andre fotballinteresserte liker også jeg å tippe, særlig på kamper jeg skal se. Jeg skal prøve meg på et aldri så lite tippeprosjekt her på Fotballmoro.no i 2013 og se om det kan inspirere meg til bedre tipping, og kanskje gi litt underholdning og tips til andre.

Jeg kommer til å gjøre dette enkelt- føre spillte penger, penger vunnet og resultat-samt tilbakebetalingsprosent TBP da selvsagt. Har tidligere klart en TBP på 98% over et år, men målet må vel være over 100 og gevinst???

Summene jeg spiller for er relativt små, dette er for moro og underholdning. Spill jeg ikke rekker å poste her før de spilles telles ikke med i regnskapet.

Neymar scorer først/sist odds 3.55 Unibet 300/300

Kampstart kl 22:00 kanal Cmore fotball

Barcelona vant første kampen komfortabelt 1-4 og skal kontrollere dette lett her. Det byttes nok endel spillere, men Neymar antar jeg starter (Unibet voider ved ikkestart) da han prdd har 5 gule og skal stå over seriekampen 22.desember. (Et merkelig gult kort sist men har ikke hørt noe om at barca har levert klage enda.)

Det spekuleres i en startellver som ser noe sånn ut:
Pinto –
Montoya Bartra Puyol Adriano –
SergiRoberto Song Cesc –
Tello Pedro Neymar

Skal være mer enn nok til å høvle over stakkars Cartagena på Nou camp. Når det er sagt, det er ikke alltid slike kamper ender med de målkalasene man forventer og jeg synes HC-spillene har altfor lav odds, HC-1 ligger på litt over 1.1 f.eks akkurat nå….

Neymar blir bare bedre og bedre, scorer begge mot Villarreal i helgen og scoret 3 mot celtic i midtuken. Ikveld tror jeg han får en ny kamp sentralt (der jeg mener han er best prdd) og da tror jeg det blir mål. Det tror bookiene også, og 1.3 på scoring og 2.9 på hattrick Bwin (!!) er ikke spillbart i min bok. Unibet har lagt seg litt over de andre på første/siste målscorer og jeg prøver litt der, han kan fort ende med begge deler her.

REGNSKAP 2013
Spillt:140450
Vunnet:131365
TAP/GEVINST:-9085
TBP:93%

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.