Fotballmoros oddstips Maritimo vs Sporting Braga 19.desember

Som mange andre fotballinteresserte liker også jeg å tippe, særlig på kamper jeg skal se. Jeg skal prøve meg på et aldri så lite tippeprosjekt her på Fotballmoro.no i 2013 og se om det kan inspirere meg til bedre tipping, og kanskje gi litt underholdning og tips til andre.

Jeg kommer til å gjøre dette enkelt- føre spillte penger, penger vunnet og resultat-samt tilbakebetalingsprosent TBP da selvsagt. Har tidligere klart en TBP på 98% over et år, men målet må vel være over 100 og gevinst???

Summene jeg spiller for er relativt små, dette er for moro og underholdning. Spill jeg ikke rekker å poste her før de spilles telles ikke med i regnskapet.

Maritimo vs Braga H odds 3.7 Unibet 350
Maritimo vs Braga H-1 odds 8.5 Unibet 50

Kampstart kl 21:00

Maritimo:
4-3-6 sålangt, TVVUU 8p siste 5, 2-2-2 hjemme

Braga:
6-0-7 sålangt, TTVTV 6p siste 5, 2-0-4 borte

Skader/fravær- har ikke gode kilder her men:
Maritimo:Ifølge db.no fullt mannskap
Braga:Ikke info (kan bety ingen viktige skader men usikker)

For store innsatser bør det sjekkes nærmere på skader/fravær

Vurdering:
To lag som har sanket hhv 15 og 18poeng sålangt. Maritimo hakket bedre form, særlig når man ser på hjemme/borte formen, Braga har 3 strake bortetap før denne, men det må bemerkes at 2 av de tapene er mot sterke Benfica og Porto. Jeg holder Porto som favoritter i kampen men ser verdi i hjemmeoddsen.

REGNSKAP 2013
Spillt:141500
Vunnet:132430
TAP/GEVINST:-89070
TBP:93%

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.