Fotballmoros oddstips Lyon vs Toulouse 5.desember

Get rich or have fun trying....

Get rich or have fun trying….

Som mange andre fotballinteresserte liker også jeg å tippe, særlig på kamper jeg skal se. Jeg skal prøve meg på et aldri så lite tippeprosjekt her på Fotballmoro.no i 2013 og se om det kan inspirere meg til bedre tipping, og kanskje gi litt underholdning og tips til andre.

Jeg kommer til å gjøre dette enkelt- føre spillte penger, penger vunnet og resultat-samt tilbakebetalingsprosent TBP da selvsagt. Har tidligere klart en TBP på 98% over et år, men målet må vel være over 100 og gevinst???

Summene jeg spiller for er relativt små, dette er for moro og underholdning. Spill jeg ikke rekker å poste her før de spilles telles ikke med i regnskapet.

Lyon vs Toulouse O2.5 JA odds 2.15 Unibet 400

Kort om lagene:
Lyon med 5-4-6 totalt, ustabile. Mer eller mindre full tropp her.
Toulouse med 5-4-6 de også. like ustabile- dårlige borte dog. Mangler Aurier ellers noenlunde toppet tropp her.

Målsnitt:
Lyon:2.73
Toulouse: 2.46
Lyon hjemme: 1.875
Toulouse borte: 2.25

Her syns jeg det er verdi i over 2 i odds på at det blir mer enn 2 mål selv om Lyon er litt tighte på egen bane.

REGNSKAP 2013
Spillt:125800
Vunnet:121300
TAP/GEVINST:-4500
TBP:97%

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.