Fotballmoros oddstips langskudd 25.januar

Get rich or have fun trying....

Get rich or have fun trying….

Som mange andre fotballinteresserte liker også jeg å tippe, særlig på kamper jeg skal se. Jeg skal prøve meg på et aldri så lite tippeprosjekt her på Fotballmoro.no i 2013 og se om det kan inspirere meg til bedre tipping, og kanskje gi litt underholdning og tips til andre.

Jeg kommer til å gjøre dette enkelt- føre spillte penger, penger vunnet og resultat-samt tilbakebetalingsprosent TBP da selvsagt. Har tidligere klart en TBP på 98% over et år, men målet må vel være over 100 og gevinst???

Summene jeg spiller for er relativt små, dette er for moro og underholdning. Spill jeg ikke rekker å poste her før de spilles telles ikke med i regnskapet.

Ronaldo scorer utenfor 16 odds 15.0 Unibet 600

Mulig feilsatt odds men spillet er levert så får vi se-er vel stor fare for void her. Ronaldo skyter mest av alle i hele verden-ihvertfall i toppligaene, tar frispark (riktignok tar Bale muligens noen også nå.) At CR7 har 15 i odds skulle tilsvare at han bare scorer 3 mål utenfor 16mm i sesongen, og det vet alle ikke er korrekt, jeg trenger ikke sjekke stats for å vite at dette er knallodds, særlig hjemme mot Granada.Oddsen er 5.0 på Bale på samme spillet i samme kampen….

Oddsen hos Betsson på dette spillet er forøvrig 2.3…..

Zlatan scorer utenfor 16m odds 10.0 Unibet 100

PSG møter Guingamp borte, har rotet litt i Ligue 1 i det siste og må holde trykket oppe for å holde Monaco på trygg avstand. Zlatan skyter endel og tar også endel frispark, har 17mål/20kamper.

REGNSKAP 2013
Spillt:167600
Vunnet:160160
TAP/GEVINST:-7440
TBP:93%

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.