Fotballmoros oddstips langskudd 18.desember

Get rich or have fun trying....

Get rich or have fun trying….

Som mange andre fotballinteresserte liker også jeg å tippe, særlig på kamper jeg skal se. Jeg skal prøve meg på et aldri så lite tippeprosjekt her på Fotballmoro.no i 2013 og se om det kan inspirere meg til bedre tipping, og kanskje gi litt underholdning og tips til andre.

Jeg kommer til å gjøre dette enkelt- føre spillte penger, penger vunnet og resultat-samt tilbakebetalingsprosent TBP da selvsagt. Har tidligere klart en TBP på 98% over et år, men målet må vel være over 100 og gevinst???

Summene jeg spiller for er relativt små, dette er for moro og underholdning. Spill jeg ikke rekker å poste her før de spilles telles ikke med i regnskapet.

Igår fikk vi Sunderland og Granada, kommer det noen store overraskelser idag? Jeg har funnet 3 kamper hvor jeg synes det er litt underholdningsverdi i hjemmeseier til fin odds.
Jeg må understreke at jeg har svært lav innsats her og derfor ikke har sjekket kamptroppene/lagene mer enn overflatisk. For større innsatser må dette sjekkes nærmere!

Wacker vs Salsburg H odds 11.75 ComeOn 50
Wacker vs Salzburg H+1 odds 4.5 Bwin 100

Serieleder Salzburg reiser på besøk til Wacken som sliter langt nede på tabellen. Bortelaget soleklare favoritter her. Er fokuset og motivasjonen på plass med klar ledelse i serien og avansement i EL?? I serien ligger de riktignok svært godt an, 13-4-2 totalt, 5-2-2 borte og 3-0-2 siste 5. Wacker har 3-7-10 såalngt, 2-3-5 hjemme og 1-0-4 siste 5.
MEN:
Siste 4 hjemmekampene har Wacker VTVT, seier mot bla Grødig som ligger på 2.plass Salzburg er ekstremt gode borte MEN-har TTV siste 3.

Synes oddsen er for høy når man ser på hjemme/bortestatsene for de siste kampene her selv om Salzburg er et klart bedre lag.

Stoke vs MAnchester United H odds 4.8 Bet365 150

Ligacupen: Stoke gode hjemme med 3-4-1 sålangt, liten formstigning med 3 uten tap nå. Møter et meget ustabilt ManU med viktige skadefravær, særlig Persie men også Kagawa,Smalling og Hernandez vil savnes. Vet ikke noe om laget, men hadde jeg vært Moyes hadde jeg vært forsiktig med laget her, f.eks Rooney kan fort bli meget viktig neste 2-3 ukene.
ManU sliter i serien og er videre i CL, jeg tror verken motivasjon eller førsteelver er helt på plass her og et hardtkjempende Stoke kan trøble det til for de fleste. Prøves til OK odds.


Heracles vs Feyenoord H odds 4.10 Unibet 150

Nederlands cup, 8-dels finale. heracles med 6-3-8 i Eresdivisone, 2-2-4 hjemme men fine TTUVV siste 5-fin stigning altså og har kommet sge vekk fra nedrykksplassen.
Feyenoord 9-3-5 sålangt, 3-2-3 borte og UTVVV siste 5. Feyenoord har lørdagskamp denne runden, hviler muligens noen spillere men reiser med bortimot full tropp( forsvarer Nelom 100% ute).

REGNSKAP 2013
Spillt:141050
Vunnet:132430
TAP/GEVINST:-8620
TBP:93%

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.