Fotballmoros oddstips kortspill Sociedad vs Elche 27.januar

Get rich or have fun trying....

Get rich or have fun trying….

Som mange andre fotballinteresserte liker også jeg å tippe, særlig på kamper jeg skal se. Jeg skal prøve meg på et aldri så lite tippeprosjekt her på Fotballmoro.no i 2013 og se om det kan inspirere meg til bedre tipping, og kanskje gi litt underholdning og tips til andre.

Jeg kommer til å gjøre dette enkelt- føre spillte penger, penger vunnet og resultat-samt tilbakebetalingsprosent TBP da selvsagt. Har tidligere klart en TBP på 98% over et år, men målet må vel være over 100 og gevinst???

Summene jeg spiller for er relativt små, dette er for moro og underholdning. Spill jeg ikke rekker å poste her før de spilles telles ikke med i regnskapet.

Lomban får kort odds 4.0 Betsson 200
Albacar får kort odds 3.5 Betsson 200
Perez får kort odds 2.4 Betsson 300

Jeg tror Elche blir presset hardt her, Sociedad i betraktelig bedre form enn gjestene, står med 5 strake hjemmeseire før denne. Elche sliter i bunn på 17.plass og har to strake bortetap før denne. Jeg forventer at Sociedad stiller toppet offensivt og det betyr en meget potent angrepsrekke med Griezemann/Vela på vingene og Agirretxe frremst i midten. Viktihg kamp for begge lag, Sociedad henger fremdeles godt med i Europakampen, Elche må ha poeng for å holde seg over streken. Dette blir tett og hardt tror jeg.

Elche får 2.95 gule kort i snitt, Lomban/Albacar/Perez har hhv 2gule/17kamper-3gule/13kamper og 6gule/18kamper.

Dagens dommer er Ignacio Iglesias, har de siste 8 kampene i Spania delt ut 39 gule, 3 dobbelt-gult(rødt) og et direkte rødt.

REGNSKAP 2013
Spillt:168100
Vunnet:160160
TAP/GEVINST:-7940
TBP:95%

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.