Fotballmoros oddstips kortspill Barcelona vs Malaga 26.januar

Get rich or have fun trying....

Get rich or have fun trying….

Som mange andre fotballinteresserte liker også jeg å tippe, særlig på kamper jeg skal se. Jeg skal prøve meg på et aldri så lite tippeprosjekt her på Fotballmoro.no i 2013 og se om det kan inspirere meg til bedre tipping, og kanskje gi litt underholdning og tips til andre.

Jeg kommer til å gjøre dette enkelt- føre spillte penger, penger vunnet og resultat-samt tilbakebetalingsprosent TBP da selvsagt. Har tidligere klart en TBP på 98% over et år, men målet må vel være over 100 og gevinst???

Summene jeg spiller for er relativt små, dette er for moro og underholdning. Spill jeg ikke rekker å poste her før de spilles telles ikke med i regnskapet.

Antunes får kort odds 3.0 Betsson 250
Camacho får kort odds 3.70 Betsson 250

Tror det blir en hard dag på jobb for forsvaret til Malaga idag, og med Messi i spiss kommer det fort et kort eller tre også. Antunes har 5gule/19kamper og Camach0 har 2gule/16kamper (han ahr pådratt seg endel kort i cup også), de spiller hhv venstraback og defensiv midtbane og skal mest sannsynlig opp mot Sanchez og Messi/Fabregas. Dommer Clos Gómez står med 71 gule og fire røde på 14

REGNSKAP 2013
Spillt:167600
Vunnet:160160
TAP/GEVINST:-7440
TBP:93%

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.