Fotballmoros oddstips Hugo Almeida Tyrkia 27.desember

Get rich or have fun trying....

Get rich or have fun trying….

Som mange andre fotballinteresserte liker også jeg å tippe, særlig på kamper jeg skal se. Jeg skal prøve meg på et aldri så lite tippeprosjekt her på Fotballmoro.no i 2013 og se om det kan inspirere meg til bedre tipping, og kanskje gi litt underholdning og tips til andre.

Jeg kommer til å gjøre dette enkelt- føre spillte penger, penger vunnet og resultat-samt tilbakebetalingsprosent TBP da selvsagt. Har tidligere klart en TBP på 98% over et år, men målet må vel være over 100 og gevinst???

Summene jeg spiller for er relativt små, dette er for moro og underholdning. Spill jeg ikke rekker å poste her før de spilles telles ikke med i regnskapet.

Almeida scorer odds 2.35 Betsson 200

Besiktas på 4.plass gjester Gencerbirigli på 13.plass. Hugo Almeida har nettet 10mål på 13 kamper og får en innsats her til ok odds- få tilbydere foreløpig på spillet men Betsson har det.

Endel fravær hos gjestene men ikke så mange fra førseellveren, full kampinfo i gratis preeview på en betalside jeg bruker her:

Holder meg unna HUB selv om B frister litt.

REGNSKAP 2013
Spillt:148000
Vunnet:138810
TAP/GEVINST:-9190
TBP:93%

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.