Fotballmoros oddstips hjemmeseire 24.januar

Get rich or have fun trying....

Get rich or have fun trying….

Som mange andre fotballinteresserte liker også jeg å tippe, særlig på kamper jeg skal se. Jeg skal prøve meg på et aldri så lite tippeprosjekt her på Fotballmoro.no i 2013 og se om det kan inspirere meg til bedre tipping, og kanskje gi litt underholdning og tips til andre.

Jeg kommer til å gjøre dette enkelt- føre spillte penger, penger vunnet og resultat-samt tilbakebetalingsprosent TBP da selvsagt. Har tidligere klart en TBP på 98% over et år, men målet må vel være over 100 og gevinst???

Summene jeg spiller for er relativt små, dette er for moro og underholdning. Spill jeg ikke rekker å poste her før de spilles telles ikke med i regnskapet.

Celta Vigo vs Real betis H 0dds 2.10 Bet365 400
Trapani vs Padova H odds 2.05 Unibet 400
Celta Vigo+Trapani H/H odds 4.2 Unibet 200

Celta Vigo vs v Real Betis
Celta på en 16.plass med 5-4-11 totalt, har 1-1-3 siste 5 og 2-4-4 hjemme. Møter real betis som ligger på jumboplass i bunn med 2-5-13 totalt, 0-1-4 siste 5 og 0-2-7 borte.

Skader/fravær:
Celta: Fernandez(A)
Betis:Igiebor(M),Rodriguez(A),Torres(M),Chuli(A)

Vurdering: Viktig kamp for begge lag, særlig bortelaget trenger desperat poeng-de har 8p opp til sikker grunn etter 20 kamper. Celta må vinne disse kampene hjemme skal de berge plassen, og det tror jeg de gjør. Betis i elendig form, særlig borte-tok riktignok 1p borte sist men det var mot Valladolid som ligger på 18.plass. Ny trener igjen for Betis her og det e rikke god stemning i klubben for tiden. jeg tror Celta tar denne på bedre lag, færre skader/fravær og hjemmebanefordel.

Trapani vs Padova
Trapani på 9.plass med 7-9-5 totalt, 2-3-0 siste 5 og anstendige 4-4-2 hjemme. Er fortsatt med i kampen om playoff/opprykk men da må de ta 3p mot lagene nederst på tabellen hjemme! Er i god form, har 3-5-0 siste 8, endel uavgjort altså som mange lag i Serie B. Padova sliter på nedrykksplass med 3 opp til sikker grunn- er nok godt motiverte her. Har 4-6-10 totalt, 1-2-2 siste 5 og dårlige 1-1-8 borte.

Skader/fravær:
Trapani:Djuric(A),Martinelli(D),Lunco(A), får tilbake Garufo(A)
Padova:Jelenic(A), Lori(M), Modesto(M),Feczesin(A)

I tillegg er det litt spillere inn/ut hos begge lag, særlig padova har byttet ut spillere. Forventer at flere av de nye spiller/Starter idag.

Vurdering:
Trapani skal være et bedre lag, og har mindre fravær/endringer i troppen enn bortelaget. Henger med i kampen om playoff men da må de slutte å spille uavgjort mot dårligere lag hjemme-jeg tror det tar tak i det her og vinne rmot et Padova som sliter kraftig på bortebane.

REGNSKAP 2013
Spillt:166600
Vunnet:157660
TAP/GEVINST:-8940
TBP:93%

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.