Fotballmoros oddstips Granada vs Valladolid Primera 10.januar

Get rich or have fun trying....

Get rich or have fun trying….

Som mange andre fotballinteresserte liker også jeg å tippe, særlig på kamper jeg skal se. Jeg skal prøve meg på et aldri så lite tippeprosjekt her på Fotballmoro.no i 2013 og se om det kan inspirere meg til bedre tipping, og kanskje gi litt underholdning og tips til andre.

Jeg kommer til å gjøre dette enkelt- føre spillte penger, penger vunnet og resultat-samt tilbakebetalingsprosent TBP da selvsagt. Har tidligere klart en TBP på 98% over et år, men målet må vel være over 100 og gevinst???

Summene jeg spiller for er relativt små, dette er for moro og underholdning. Spill jeg ikke rekker å poste her før de spilles telles ikke med i regnskapet.

Granada vs Valladolid O2.5 JA odds 2.16 Unibet 400

Granada:
15-25 målforskjell totalt snitt 2.22
8-13 målforskjell hjemme snitt 2.33

Valladolid:
21-29 målforskjell totalt snitt 2.78
10-18 målforskjell borte snitt 3.11

Granada har 44% over totalt, 44% over hjemme. Valladolid har 61% over totalt, 67% over borte.

Skader/fravær:
Valladolid mangler bla Ebert noe som svekker dem fremover, mangle rogså Rubio(M)-ellers ingen sentrale skader. Granada mangler viktige Diakhate i forsvar (styrker spillet!) eller singen viktige spillere ute men Ighalo(A) mangler og et par spillere er usikre.

For full oversikt skader/fravær sjekk her:

Konklusjon:
Veldig viktig kamp i bunnen av Primera ikveld, med seier vil Granada få litt avstand ned til nedrykkslagene, med seier til Valladolid er de bare et poeng bak vertene. Slike kamper kan jo bli preget av alvoret, men med fravær i forsvar hos vertene, gjestenes offensive spill (Bare 9 lag har scoret mer enn Valladolid) tror jeg dette kan bli målrikt-ihvertfall O2.5 til over 2 i odds!

REGNSKAP 2013
Spillt:157400
Vunnet:148350
TAP/GEVINST:-9050
TBP:93%

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.