Fotballmoros oddstips Europaligaen 12.desember

Get rich or have fun trying....

Get rich or have fun trying….

Som mange andre fotballinteresserte liker også jeg å tippe, særlig på kamper jeg skal se. Jeg skal prøve meg på et aldri så lite tippeprosjekt her på Fotballmoro.no i 2013 og se om det kan inspirere meg til bedre tipping, og kanskje gi litt underholdning og tips til andre.

Jeg kommer til å gjøre dette enkelt- føre spillte penger, penger vunnet og resultat-samt tilbakebetalingsprosent TBP da selvsagt. Har tidligere klart en TBP på 98% over et år, men målet må vel være over 100 og gevinst???

Summene jeg spiller for er relativt små, dette er for moro og underholdning. Spill jeg ikke rekker å poste her før de spilles telles ikke med i regnskapet.

Standard Liege vs Elfsborg H odds 1.63 Unibet 300
Standard Liege vs Elfsborg H-1 odds 2.65 Unibet 200

Begge lag ute før denne kampen mtp avansement i EL:
Liege topper i en jevn Belgisk Liga, mangler 2-3 fra en optimal førsteelver til denne. Elfsborg ferdige med seirespill for over en måned siden, er nok ikke helt instilt på fotball nå virker det som, mye diskusjoner rundt laget og spillere inn/ut før neste sesong i klubben ref hjemmesiden. Denne fraværsinfoen ligger på Deres hjemmeside: «Stefan Ishizaki är avstängd. Niklas Hult, James Keene och Jon Jönsson är hemma på grund av sjukdom.»

Ingen av lagene noe å spille for her bortsett fra litt prispenger-slike kamper avgjøres ikke sjelden av hjemmebanefordelen da det er lettere å motivere seg med supportere i ryggen, selv om det nok ikke er fullt hus i belgia ikveld. Elfsborg svake, kommer med redusert tropp og er helt utenfor sesong- dette tror jeg blir H.

PS:Elfsborg har ikke spillt kamp siden de tapte 0-1 hjemme mot Salzburg i EL 29.november


PAOK vs AZAlkmaar H odds 1.57 Nordicbet 300
PAOK vs AzAlkmaar H-1 odds 2.5 Nordicbet 200

Nok et «betydningsløs» kamp-PAOK tar førsteplassen i gruppa med poeng her, begge er uansett videre. Det interessante er at mens det rapporteres at PAOK stiller med bortimot toppet lag, kommer AZ med 3-4 spillere fra førstelaget (som muligens hviles) og mange unge spillere. Forståelig ettersom de allerede er videre og med VUUTT siste 5 i Eresdivision har de andre problemer akkurat nå enn om de går videre som nr 1 eller nr2 her, bortekamp mot Heracles på søndag har nok hovedfokus.

PAOK+StandardLiege odds 2.51 Nordicbet 200
PAOK-1+StandardLiege-1 odds 6.5 200

REGNSKAP 2013
Spillt:132000
Vunnet:123860
TAP/GEVINST:-8140
TBP:95%

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.