Fotballmoros oddstips Cuplangskudd 23.januar

Get rich or have fun trying....

Get rich or have fun trying….

Som mange andre fotballinteresserte liker også jeg å tippe, særlig på kamper jeg skal se. Jeg skal prøve meg på et aldri så lite tippeprosjekt her på Fotballmoro.no i 2013 og se om det kan inspirere meg til bedre tipping, og kanskje gi litt underholdning og tips til andre.

Jeg kommer til å gjøre dette enkelt- føre spillte penger, penger vunnet og resultat-samt tilbakebetalingsprosent TBP da selvsagt. Har tidligere klart en TBP på 98% over et år, men målet må vel være over 100 og gevinst???

Summene jeg spiller for er relativt små, dette er for moro og underholdning. Spill jeg ikke rekker å poste her før de spilles telles ikke med i regnskapet.

Fiorentina vs Siena B+1 odds 4.10 Unibet 150
Atletico madrid vs Athletic Bilbao B odds 8.6 Unibet 250

Fiorentina vs Siena:
Fiorentina i god form i serien A. 2-1-0 etter nyttår. Hjemme er de gode med 6-2-1 sålangt. Siena sliter med poengtrekk i Serie B men ville uten trekk vært på 4plass med 8-10-3 totalt, Serie B har ikke kommet igang etter nyttår enda…Siena har ikke kamp før 27.januar-hadde 4 kamper uten tap før pausen, borte er de vanskelige å slå med 2-7-1, har faktisk ikke tapt på 9 kamper borte i serie B. Lagene som kommer på banen er et lite spørsmålstegn foreløpig, men jeg gambler og setter spill før oddsen evt faller kraftig… Ingen av lagene med store skadeproblemer, men stor usikkerhet mtp start/hviling/nye spillere etc, Siena har hentet kraftmannen Gianvito Plasmati som kan lage problemer for selv fyrtårn når han går inn i dueller. Fiorentina store favoitter her naturlig nok, men syns oddsen er spennende på et Siena som er vanskelige å slå!

Atletico Madrid vs Athletic Bilbao
Atletico i et rotterace med Real Madrid og Barcelona om gullet i primera, helt klart hovedfokuset til klubben- de er nok ikke bekymret for å ikke klare Europspill neste år! Hjemme er de knallsterke og sammen med dagens gjester best i Spania med 9-2-0!! Athletic som nevnt formidable hjemme, borte sliter de langt mer med triste 3-1-5. MEN-dette er cup, og bortelaget har etter min mening mer motivasjon her, selv om de er på en fin 4.plass i Primera er det 11p opp til realM på 3. Atletico med 2 uavgjorte hjemme før denne, mot hhv Barcelona og nå sist Sevilla, til mange store overraskelse. Litt offensive fravær hos Athletic som svekker spillet noe, og som alltid litt usikkerhet rundt lagene generelt. Vent gjerne til lagene er klare, jeg gambler nå. Litt usikkerhet hjemme for gejstene siste 2 kampene og kanskje litt mindre motivasjon mtp gullkampen de er involvert i….. Atletico selvsagt store favoritter med oddsen er for høy på B til at jeg kan holde meg unna den!

REGNSKAP 2013
Spillt:166200
Vunnet:157660
TAP/GEVINST:-8540
TBP:93%

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.