Fotballmoros oddstips City vs Chelsea kortspill 3.februar

Get rich or have fun trying....

Get rich or have fun trying….

Som mange andre fotballinteresserte liker også jeg å tippe, særlig på kamper jeg skal se. Jeg skal prøve meg på et aldri så lite tippeprosjekt her på Fotballmoro.no i 2013 og se om det kan inspirere meg til bedre tipping, og kanskje gi litt underholdning og tips til andre.

Jeg kommer til å gjøre dette enkelt- føre spillte penger, penger vunnet og resultat-samt tilbakebetalingsprosent TBP da selvsagt. Har tidligere klart en TBP på 98% over et år, men målet må vel være over 100 og gevinst???

Summene jeg spiller for er relativt små, dette er for moro og underholdning. Spill jeg ikke rekker å poste her før de spilles telles ikke med i regnskapet.

Ivanovicc får kort odds 3.2 Unibet 200
Terry får kort odds 3.75 Unibet 200
Cahill får gult kort odds 4.5 Betsson 200
Azpilicueta får gult kort odds 5.0 Betsson 200

KAmpstart kl 21:00 på kanal TV2 sport premium

Kort om kampen:
Forvente offensivt City, mangler «magiske» Aguero men mtp kortspill er de to kraftige spissene Dzeko/negredo heller ikke dumt. De støttes av to brilliante vinger i Navas og Silva antar jeg, og denne kombinasjonen kommer til å legge trøkk på både backer og midtstoppere hos Chelsea.

Ivanovic 5gule/21 kamper, skal bli litt treg i vendingen mot SIlva tror jeg, her kan det komme ettersleng

Terry/Cahill:
Særlig Terry sliter litt med tempo, og både Dzeko og Negredo er fysisk sterke spillere så her kan det bli fighting- de har hhv 2gule/23 kamper og 2gule/16kamper

Azpilicueta står med imponerende 0gule/15 kamper men møter her Navas som var outstanding sist for City og blir tøff å stoppe- blir ikke overrasket om det komme rkort som følge av ettersleng eller holding ikveld.

REGNSKAP 2013
Spillt:171800
Vunnet:161620
TAP/GEVINST:-10180
TBP:95%

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.