Fotballmoros oddstips Arsenal vs Marseille CL 26.november

Get rich or have fun trying....

Get rich or have fun trying….

Som mange andre fotballinteresserte liker også jeg å tippe, særlig på kamper jeg skal se. Jeg skal prøve meg på et aldri så lite tippeprosjekt her på Fotballmoro.no i 2013 og se om det kan inspirere meg til bedre tipping, og kanskje gi litt underholdning og tips til andre.

Jeg kommer til å gjøre dette enkelt- føre spilalte penger, penger vunnet og resultat-samt tilbakebetalingsprosent TBP da selvsagt. Har tidligere klart en TBP på 98% over et år, men målet må vel være over 100 og gevinst???

Summene jeg spiller for er relativt små, dette er for moro og underholdning. Spill jeg ikke rekker å poste her før de spilles telles ikke med i regnskapet.

Arsenal vs Marseille H-1 odds 1.73 Unibet 500

Kampstart kl 20:45 kanal Viasat fotball

Vurdering:
Arsenal topper gruppe F a`poeng med Napoli og 3p foran Dortmund. Tett gruppe, det eneste sikre er at Marseille ikke havner på topp 2-og de har nok allerede innsett at det blir ikke 3.plass heller. For Arsenal vil 3p her være svært viktig for avansement da de har to vanskelig kamper igjen. vant 2-1 borte mot Marseille., sterk borteseier mot Dortmund sist.
Marseille altså 4 tap på 4 kamper målforskjell 4-10. har igrunn svært lite å spille for her. Ligger på 4.plass i Ligue1 som nok har hovedfokus, NB at de er sterke borte i hjemlig serie dog.

Skader/fravær:
Arsenal: Diaby(M),Chamberlain(D), Podolski(M),Sanogo(M). Walcott(A) er tvilsom, får tilbake Flamini(M)
Marseille:Fanni(D?) Ayew(A) litt variable kilder på skadene/fravær hos Marseille, kan fort hvile et par sentrale spillere også her.

Konklusjon:
Arsenal i fin flyt både i CL og PL og med seier her mot et MArseille uten noe å spille for bør de ta de viktige 3 poengene de trenger mtp avansement. Litt skader for hjemmelaget men ikke verre enn de har slitt med hele sesongen, og den har igrunn begynt nokså bra!

REGNSKAP 2013
Spillt:119800
Vunnet:116840
TAP/GEVINST:-2960
TBP:98%

TV kanal og kampstart alle kamper CL 26.november 27.november

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.