Fotballmoro tipper kjappt 5.serierunde

Viking

Viking

Da er det klart for 5.serierunde og den sparkes igang allerede idag lørdag kl 17 med storkampen Lillestrøm-Stabæk.

Lillestrøm-Stabæk
Foran kampen har LSK 7 poeng mens Stabæk har 5. Lillestrøm har hatt 2 meget gode kamper, en dårlig og en middels, selv om de burde vunnet sistnevnte mot Viking. Stabøk har skuffet litt, og det var nok et hardt slag å miste PAll Gunnarsson. Ingen lett kamp for LSK men de har imponert hjemme og tipper H

Aalesund-Viking
Aalesund leder noe overraskende Tippeligaen etter 4 runder, og er virkelig i flyten. Viking derimot er ustabile og mangler mange spillere, og har bare en virkelig god kamp i år-den kom mot Brann…. denne tra Aalesund på hjemmebane, flyt og innsats. H

Brann-Start

Brann med en dårlig start på sesongen, tap mot Molde og Viking, seier mot Sandefjord og uavgjort mot FKH. Ikke der Bergenserne vil ha dem. Start derimot har 8 poeng etter 2 seire og 2 uavgjort, bla en sterk seier mot VIF og en fin uavgjort mot RBK borte. Litt vanskelig å tippe men jeg sier B-for Bolanos?

Hønefoss-Kongsvinger
Håpløs start for begge lagene som er nyopprykkete, null poeng for begge- nå får ihvertfall minst et av de poeng…. Jeg tipper H fordi Hønefoss har hjemmebane og har Kamal tilbake fra skade, men denne kan gå alle veier og noen til.

Strømsgodset-Sandefjord
Denne tar Godset på sin hjemmebanefoirdel, enkelt og greit. Stømsgodset meget gode hjemme, Sandefjord ikke gode borte-H

Tromsø-Haugesund
FKH best igang av de nyopprykkete lagene, med 5 poeng på 4 kamper- Tromsø imponerte sterkt sist med en borteseier mot Stabæk, det blir ikke lett å spille mot Tromsø i år ser det ut til. HAr veldig lyst å tippe U men ender på en H , mest pga Tromsø rett og slett har tatt mye poeng, 3 seire på 4 kamper.

Odd-Rosenborg
Odd veldig gode hjemme, men møter her et bedre lag….Odd med 7 poeng, RBK med 8 men Rosenborg imponerte veldig sist synes jeg når de kom i siget…. tipper en B her.

Vålerenga-Molde
To lag som har variert i starten, og står med hhv 4 og 5 poeng. Molde dog med meget sterk seier mot Brann forrige runde, mens VIF mpåtte gi fra seg alle poengene i en super 5-3 kamp borte mot Start sist. For Molde er det et par sentrale skader som kan bety mye, og Vålerenga spiller mye FIN fotball innimellom…jeg lander på en B!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.