Fotballmoro tipper Brann-FKH

Tippeligaen

Tippeligaen

Tippeligaen sparkes igang idag, og vi får gleden av et Vestlandsderby i seriestarten. Bergens stolthet Brann tar imot nyopprykkede måker fra Haugesund, det er brann vs FKH og festen er igang!

Sannsynlig lag Haugesund:
Per Morten Kristiansen, Chris Pozniak, Vegard Skjerve, Are Tronseth, Joakim Våge Nilsen, Jacob Sørensen, Trygve Nygaard, Juska Savolainen, Tor Arne Andreassen, Nikola Djurdjic, Thomas Sørum.

Sannsynlig lag Brann:
Opdal – Sævarsson, Bjarnason, Austin, El Fakiri – Einarsson, Bakke, Jaiteh, Mjelde – Huseklepp, Guastavino

FKH stiller med mer eller mindre skadefritt mannskap. og håper å fortsette rekken med kamper uten tap- laget har ikke tapt siden 22.september, og har i vinter bla slått nettopp Brann 2-0….. Brann derimot sliter med et par skader, må klare seg ute Vaagan Moen og Solli, og Gustavio er usikker.

De første kampene i sesongen er ofte litt nølende, og nyopprykkede lag overrasker ofte i starten. Banen på Brann stadion er dårlig  som man kan forvente med den vinteren vi har hatt på Vestlandet, uten at jeg tror det favoriserer noen av lagene i særlig grad. Brann skal være et bedre lag, men jeg tipper allikevel at FK Haugesund får med seg poeng her, og tipper dermed uavgjort 1-1 scoringer av Huseklepp og Sørum!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.