Fotballmoro tipper 8.serierunde

FKH

FKH

[Fortsetter med mine korte tips for kommende serierunde- ikke sats for mye på disse 😉

Viking-Stabæk OBS Lørdag kl 17
Vanskelig kamp med 2 lag som ikke har levert til forventningene, Viking vonde å slå hjemme men imponerer ikke fremover- tipper U men denne er tynn…

Søndag 25.4

Brann-Strømsgodset
Godsets unggutter har imponert kraftig, Brann har skuffet tilsvarende, men hjemme har de vel ikke tapt enda…… tipper nok en TYNN U..

Haugesund- Kongsvinger
FKH med god start, 9 poeng på 7 kamper, hjemme har de 2 seire og en uavgjort. KIL har bare 4 poeng etter seier over Hønefoss og en uavgjort, men de yppet lenge mot Stabæk-som riktignok tapte for Hønefoss i uka…. jeg setter en H på FKH sin gode hjkemmestatistikk her.

Vålerenga

Vålerenga

Sandefjord-Aalesund
Her setter jeg rett og slett en B fordi Aalesund har imponert, enkelt og greit. Tap borte mot hjemmesterke FKH riktignok, men de VIl mye-som vist mot RBK og Sandefjord….njaa.

Start-Hønefoss
Dette tar fintspillende,offensive Start enkelt på hjemmebane-H. (Det var forøvrig mye det samme jeg tenkte om Stabæk også haha)

Vålerenga-Odd
Vanskelig kamp- VIF har spillt mye fin fotball innimellom-men langt fra hele tiden- Odd har heller ikke levert som forventet, særlig ikke hjemme. Setter en H men føler meg ikke trygg.

Rosenborg-Lillestrøm
H-dette skulle nok vært en toppkamp, men det blir det ikke. LSK slet kraftig mot FKH og skal ikke ha noe å stille opp med mot RBK på Lerkendal…

Mandag 26.4

Molde-Tromsø
Vanskelig kamp- Molde har ikke levert, delvis fordi de mangler sentrale spillere, mens Tromsø nå leder TL- hovedsaklig pga sterkt defensivt spill- setter en U jeg, og spiller nok på få mål…

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.