Fotballmoro tipper 4.runde

Tippeligaen

Tippeligaen

Da er vi kommet til 4.runde i Tippeligaen 2010, og i denne runden spilles alle kampene på en dag-det blir altså mye spenning utover ettermiddagen/kvelden 🙂 Jeg har kikket kjappt på kampene og her kommer mine tips for runden:

Kongsvinger-Aalesund
Aalesund topper tabellen med 7 poeng etter 3 kamper og har imponert, det har ikke Kongsvinger som har 0 poeng og ligger sist sammen med Hønefoss. Kongsvinger har aldri slått Aalesund i Tippeligasammenheng. Tipper B

Start-Vålerenga
To lag med grei start på årets sesong, begge lag er ubeseirete med 5 poeng etter 3 runder. Vanskelig kamp å tippe, men jeg syns Vålerenga har vist høyest maksnivå så langt og gir de et forsiktig B tips.

Haugesund-Hønefoss
Rundens viktigste kamp vil jeg påstå. FKH har med unntak av 2.omgangen mot Odd og deler av 2.omgangen mot Godset hengt godt med i årets Tippeliga og har 2 poeng på 3 kamper og målforskjell 3-6. Hønefoss derimot har 0 poeng og 0-10 i målfroskjell. Her MÅ Hønefoss ha poeng, helst 3 men jeg tror rett og slett ikke de er gode nok-klar H.

fk haugesund

FK Haugesund

Rosenbog-Strømsgodset
Strømsgodset deler tabelltoppen med Aalesund etter 7 poeng på første 3, Rosenborg ligger midt på tabellen med 5 poeng. Men Godset har hatt 2 hjemmekamper og er klart sterkest der, bortekmapen mot FKH tok de et poeng. Rosenborg tar denne på bedre lag og hjemmefordel-klar H.

Sandefjord-Odd Grenland
Vanskelig kamp å tippe- Odd startet godt med 6 poeng mens Sandefjord bare har 3, men Odd er best hjemme og Sandefjord kan ta poeng her-jeg tipper U.

Stabæk-Tromsø
Stabæk har vist periodevis fint spill i år, men har PAll Gunnarsson ute med skade noe som svekker de offensivt. Tromsø sliter borte mens Stabæk er sterke hjemme, og jeg tror Stabæk tar denne på hjemmebanefordel- H.

Viking-Lillestrøm
Også en vannskelig kamp. Lillestrøm har 6 poeng etter 2 fine seire på hjemmebane, 6-0 over Hønefoiss sist smakte nok godt. Viking har kun 3 poeng, det kom i 4-0 seieren mot Brann hjemme i STavanger. Tror dette kan bli en målrik og jevn kamp, som Lillestrøm vinner, mye pga Vikings store skadeproblemer på midtbanen-B.

Molde-Brann
2 lag som skulle være med i toppen men som har startet overraskende svakt- Brann har 4 poeng og Molde står kun med sitt ene fra bortekampen mot Start. Molde har hatt mye skader på offensive spillere men burde ha stall nok til mer poeng uansett. Brann har ikke imnponert i det hele tatt, og de er nødt til å få Huseklepp igang skal de plukke poeng fremover. Dersom ikke Brann snur rundt på laget tar Molde denne-H

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.