Fotballmoro sitt tippeprosjekt 2013

Get rich or have fun trying....

Get rich or have fun trying….

Som mange andre fotballinteresserte liker også jeg å tippe, særlig på kamper jeg skal se. Jeg skal prøve meg på et aldri så lite tippeprosjekt her på Fotballmoro.no i 2013 og se om det kan inspirere meg til bedre tipping, og kanskje gi litt underholdning og tips til andre.

Jeg kommer til å gjøre dette enkelt- føre spillte penger, penger vunnet og resultat-samt tilbakebetalingsprosent TBP da selvsagt. Har tidligere klart en TBP på 98% over et år, men målet må vel være over 100 og gevinst???

Summene jeg spiller for er relativt små, dette er for moro og underholdning. Spill jeg ikke rekker å poste her før de spilles telles ikke med i regnskape.

TIPPEPROSJEKTET OPPDATERS NÅ MED NYE POSTER OG IKKE I EN SAMLEPOST -SJEKK KATEGORIEN FOTBALLTIPPING 🙂

REGNSKAP 2013 pr 22.mars
Spillt:9600
Vunnet:8946
TAP/GEVINST:-654
TBP:93%

Kom gjerne med tips, kommentarer, tilbakemeldinger etc i kommentarfeltet 🙂

Gult:10
Direkte rødt:25
Gult+Gult+RødtRødt=35
Gult+direkte Rødt=35

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

3 Comments on Fotballmoro sitt tippeprosjekt 2013

  1. Takker 🙂 Håper detr går like bra med Dortmund idag!

  2. gikk jo som en drøm dette! 🙂 grattis!

  3. Takker for tipset! Veldig bra. Ligaens beste bortelag mot Championships nest dårligste hjemmelag. Surebet! 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.