Fotballmoro oppsummerer den 6.serierunden

Fotballmoro

Nok en målrik og artig serierunde, og etter mye «rare» resultater har det begynt å «gå seg til» nå ser vi….. noen ovarraskelser var det dog, og jeg tenker da særlig på VIF og FKH som begge tapte overraskende hjemme mot hhv Brann og Stabæk. Ellers er RBK tilbake på vinnersporet virker det som, og det er dårlig nytt for de andre lagene-lite nytt under solen der men vi får se, tabellplasseringen deres er beskjeden enda….

Fredrikstad 1-1 Lillestrøm
Begge lag er nok rimelig fornøyde med et poeng her, LSK har noen virkelig offensive sluggere i stallen som vil holde de høyt oppe om de fortsetter ut sesongen. FFK er kommet til TL for å bli og viser at de har mye kvalitet i laget.

Vålerenga 0-2 Brann
Sterk borteseier av Brann, som virker å ha fått en ny stjerne i Ojo denne sesongen. VIF er på hæla nå etter å ha begynt med bra spill henger de ikke med og 7 poeng etter 6 runder er ikke hva gullkandidatene hadde sett for seg. Det går for mye ball i midtbanen hos VIF og det må tas taktiske grep. Jeg tipper Brann fyller stadion lett 16.mai slik de spiller nå!

FÅ PONDUS RETT I POSTKASSEN! BESTILL HER

Odd 1-0 Sarpsborg08
Forventet hjemmeseier til Odd her men Sarpsborg biter godt fra seg og stod imt lenge-i peridoer var de det beste laget etter rapportene jeg har lest også. Sarpsborg har overrasket sålangt og holder de snittet med 1.5poeng pr.kamp så klarer de seg med god margin i opprykkssesongen.

FK HAugesund 3-4 Stabæk
Dårlig forsvarsspill gjorde at FKH tapte hjemme-noe de sjelden gjør, ifjor tapte de hjemme kun en gang og det var siste hjemmekampen mot Molde. Dette er dårlig nytt for FKH som er dårlige borte og er avhengige av hjemmeseire for å klare seg i den vanskelige andresesongen….

Start 2-3 Aalesund
Sterk og viktig borteseier av Rekdals gutter, ikke bortskjemte med 3 poengere borte de og Rekdal tok en sjelden feiring til ham å være når kampen var over. Aafk gikk forbi Start med seieren og har nå fine 10 poeng på en 6.plass til nå-kanskje fjoråret ikke var så mye et blaff som man kanskje trodde?

Strømsgodset 1-1 Tromsø
Rundens toppkamp (yeah!) endte med poengdeling noe Tromsø nok er mest fornøyd med-bortebane er tross alt bortebane og godset er et sterkt hjemmelag. Lagene troner øverst også etter denne runden, med godset på 13 poeng og Tromsø med 12. Jeg tror ikke det varer, men begge lag har potensial til en sterk sluttplassering.

Molde 0-2 Rosenborg
Rosenborg er tilbake på vinnerpsoret virker det som, slik at Jonsson får litt pusterom til å bygge laget slik. Sterk borteseier også i den alltid vanskelige kampen i Molde som jo har litt ekstra tenning mot trønderne. RBK ligger nå bare poenget bak Molde som nok ikke er helt fornøyde med å tape hjemme mot rivalene, og Solskjær har nok en litt dalende stjerne akkurat nå selv om det ikke akkurat er krise enda på Røkkeløkka.

Sogndal 0-0 Viking
Sogndal nok mest fornøyd her selv om de også må ha 3 poengere skal de ha håp om å klare seg…. Viking virker ikke akkurat som den medaljekandidaten de bør være…

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.