Fotballmoro oppsummerer den 3. runden TL 2011

NFF

Norges Fotball Forbund

Da er nok en fotballhelg over, og også denne runden kom det litt overraskelser, om enn ikke så mye som de 2 første rundene. Tromsø topper tabellen etter 3 runder, FKH ligger på nedrykksplass og det lønner seg fremdeles ikke å ha Ørlund som keeper på fotballmanager….

Stabæk 1-0 Vålerenga
Stabæk åpner året med 0-7 tap hjemme mot LSK og ingen forstod noe som helst. Siden det har Stabæk tatt 6 poeng mot de to antatt største favorittene til å vinne TL2011, mens LSK har tatt 1 poeng. Forstå det den som kan, dette er over min fatteevne. Fint for Stabækfansen ihvertfall.

Brann 0-1 Fredrikstad
Og så kom nyopprykkede FFk på besøk til Brann som hadde 6 poeng etter hjemme seier mot RBK og borteseier mot 7-0 seirende LSK i 2.runde. Bergen hadde trua, Brann skulle kjempe i toppen og alt var rødt og nesten litt sånn 16.mai-ish….helt til Borges stanga en ball i nettet og sikret borteseier. Hva skjer med TL2011 egentlig???

Sarpsborg08 1-0 Sogndal
Ikke så mye å si. Alle vet Sogndal rykker ned, inkludert alle i og rundt Sogndal. De kunne fortjent et poeng her men skal man ned kan man jo rykke ned med stil….eller noe …..

Aalesund 1-0 FK HAugesund
FKh sliter fortsatt med bortebanekompleks og Rekdal fikk sikret sesongens første 3 poenger. FKH må begynne å ta poeng på bortebane om de vil være i nærheten av fjoråret ved sesongslutt, en god omgang og null poeng holder ikke. BAnens beste var kanskje FKH keepoer Kristioansen, og det sier også litt.

Tromsø 2-0 Start
Det pleier bli kaldt og ubehagelig for Start i Nord og det gjorde det denne gangen også. Rushfledt burde vel vært ajour med Brattbakk men er uansett bare et mål bak. Tromsø ser ut til å bli akkurat like kjipe og vanskelige å slå som tidligere år….

Strømsgodset 2-0 Odd
Godset er og blir et godt hjemmelag, noe Odd fikk merke igår. Er endel spennende unge spillere på godsetlaget må jeg si, det kan vi like! Ikke så mye å si ellers, begge lag har levert omtrent som forventet til nå i sesongen.

Rosenborg 4-4 Lillestrøm
Ja dette var en fotballkamp jeg kan like folkens! 8 mål, straffe og noen kontroverser-slik skal det være i toppoppgjør. (BBortsett fra at RBK prdd er et bunnlag da). Prica scoret 4 mål og det var nok HIMLA surt for ham å se reduseringen på overtid-å vinne en kamp «alene» 4-3 hadde vært noe å fortelle barnebarna….. Når det er sagt-det er noe alvorlig galt med trønderne-både på og utenfor banen. Var det virkelig 11 000 bare på tribunene eller hørte jeg feil? Men med 1 poeng på de første 3 kampene kan man jo ane noe av grunnen ihvertfall…..

Viking 2-2 Molde
Uavgjort i Stavanger, og Solskjær står fremdeles uten seier etter 3 runder, men bortepoeng mot Viking er vel ikke helt ille. 2 mål av Angan-han kan bli viktig derosm han begynner å sette sjanser, for han brant hinsides mange av de ifjor. Spennende med Berisha for Viking, det er en lovende spiller. Alt i alt et ok resultat for begge tror jeg.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 Comments on Fotballmoro oppsummerer den 3. runden TL 2011

  1. Ups 🙂

  2. ingrid // 11/04/2011 at 6:01 pm //

    haha, du glemte aalesund mot Haugesund 😀

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.