Fotballmoro oppsummerer 2.runde TL 2011

NFF

Norges Fotball Forbund

Ja da er 2.runde over (med unntak av mandagskampen) og det er bare å innse at vi fikk en skikkelig bombe denne runden også! Ellers var det vel i motsetning til 1.runden ikke så mange overraskelser denne runden men det var ihvertfall mange målrike kamper, det er bra for underholdningen!

Vålerenga 2-0 Aalesund
VIF utspillte Aalesund på hjemmebane, enkel og trygg seier og Rekdal må heve laget skal de være i nærheten av fjorårets plassering ved sesongslutt, for dette var ikke særlig bra. Mange spennende spillere i VIF registrerer jeg også….

Fredrikstad 0-1 Viking
Et langskudd av en «annen verden» fra Sokolowski sikret 3 poeng for Viking her, men strengt tatt var det vel FFK som hadde flest sjanser, bla ved Tarik E. Fotball avgjøres dog ved mål og denne seieren var nok viktig for Hareide etter den pinlige kampen hjemme mot VIF.

Haugesund 4-2 Sarpsborg
Målrikt er vel dekkende for kampen i Haugeusnd, hvor FKH fortsetter sin imponerende hjemmebanestatistikk. Sarpsborg kom fra seier mot Molde men fikk det tøft borte mot et hardtarbeidende FKH som med spissene Sørum(1) og Djurdic(2) +Jacobsen viser at de også i 2011 kan bli et lag å regne med-ihvertfall på hjemmebane!

Molde 2-2 Tromsø
Første poenget til Solskjær og Rushfeldt et mål bak Brattbakk, det er vel det viktigste fra denne kampen, som startet litt tregt men økte godt på utover. Jeg syns kanskje fra statsene at Molde skulle hatt 3 poeng her men den første seieren lar vente på seg for Ole Gunnar…..

Start 5-1 Strømsgodset
Dessverre ble denne kampen ødelagt av en feilaktig/streng utvisning av Keeper Adam allerede før det var gått 10 minutter, og det ble derfra og inn en grei oppgave for Start dette. Vi håper NFF tar til vett og dropper karantenen for Adam- kampen kan man ikke endre men karantenen bør oppheves.

Rosenborg 1-2 Stabæk
Det er noe galt i TL når Stabæk taper 0-7 for LSK og så drar til seriemester RBK som bare har et hjemmetap på 2 sesonger og vinner 2-1. Det forteller meg rett og slett to ting-TL er av laber kvalitet og RBK er betydelig svekket. Like mange tap på første 2 kampene som på siste 2 sesongene tilsammen vel….det sier det meste. Tapet av sentrallinja Demidov-Annan-Iversen har nok kostet RBK mye! Stabæk skal ha ros for å ha løftet seg!

Sogndal 1-4 Odd
Sterk borteseier av Odd på Fosshaugane selv om Sogndal vel er det svakeste laget i TL2011 slik jeg ser det- 4 forskjellige målscorere deriblant den hjemvendte helt Frode Johnsen tyder bra for Odds offensive kapasitet. Sogndal må allerede etter 2 kamper begynne å gå i kjelleren for å jobbe seg oppover, for de andre forventede nedrykkskandidatene har allerede fått poeng…

Lillestrøm 1-4 Brann
JA en aldri så liten overraskesle i mandagskampen også da- LSK fra 0-7 seier borte mot Stabæk til 1-4 tap hjemme mot Brann…årets TL har åpnet med underholdning og overraskelser om ikke annet, men jeg stiller store spørsmålstegn ved kvaliteten i TL dersom dette fortsetter…..

PONDUS

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.