Fotballmoro.no tipper Tippeligaen 2011

Fotballmoro

Jeg tror enkelt og greit at Vålerenga vinner Tippeligaen 2011. Bak Vålerenga er jeg derimot veldig usikker, bortsett fra at jeg tror Rosenborg følger dem til døren. VIf har i stor grad beholdt og forsterket sitt sølvlag, Rosenborg har solgt den viktige sentrallinjen med Demidov-Annan-Iversen noe som MÅ svekke laget endel. Føler både Molde og Viking har forsterket lagene sine, men hva vet vi f.eks om hvordan spillerne fungerer i Norge og hvordan unge spillere takler det nye presset de vil oppleve? Jeg synes begge lagene har gjort spennende forsterkninger som kan bringe dem i gullkamp med Vålerenga og Rosenborg- men det hele er litt usikkert enda synes jeg. Brann har solgt, kranglet og byttet seg helt ut av toppkampen slik jeg ser det, og jeg tipper de nærmere nedrykk enn medalje. Hvem i all verden skal lokke publikum til Stadion i 2011 egentlig? Kjedelig kjedelig kjedelig!!!!

Et annet spørsmål er om FK HAugesund kan forsvare sin fine 6.plass fra opprykkssesongen. De begynner dårlig, med store forsvarsproblemer før sesongstart og kan fort få problemer i den beryktedee andresesongen. Jeg tror de kan overraske igjen, ikke minst fordi de nyopprykkede lagene er så svake i år og fordi FKH i det store og hele har beholdt laget som overrasket og imponerte ifjor.

1.Vålerenga
2.Rosenborg
3.Viking
4.Tromsø
5.Start
6.Stabæk
7.Molde
8.Aalesund
9.Haugesund
10.Odd Grenland
11.Brann
12.Lillestrøm
13.Strømsgodset
14.Fredrikstad
15.Sogndal
16.Sarpsborg 08

I bunnen er det veldig usikkert- Sarpsborg og Sogndal tror jeg får det veldig tøft. Kom gjerne med dine tips, innspill eller annet i kommentarfeltet.

Terminlisten Tippeligaen 2011

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 Comments on Fotballmoro.no tipper Tippeligaen 2011

 1. 1. Rosenborg
  2. VIF
  3. TIL
  4. Start
  5. Molde
  6. FFK
  7. Viking
  8. Ålesund
  9. Stabæk
  10. Odd
  11. Brann
  12. Haugesund
  13. SIF
  14. LSK
  15. Sarpsborg 08
  16. Sogndal

  Mitt tips.

 2. Ser ut som bra tips. Tror Ffk og Sarpsborg kommer til klare seg bra. Et av lagene på øvre halvdel. Stabæk og Haugesund lengre ned mens Odd og Ålesund tipper jeg lengre opp. Skal legge inn mitt tips før søndag en gang. Jeg holder forøvrig med Start som jeg ikke klarer å bli enig meg meg selv om hvor de kommer til å havne. 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.