Fotballfest på Lerkendal!

Rosenborg

Rosenborg

Jeg, og mange med meg holdt Rosenborgsom klare favoritter på lerkendal, selv om motstander Start vant der ifjor-forøvrig eneste tapet til RBK i 2009-sesongen. Og for en kamp det ble– vi har allerede en kandidat til «årets kamp» etter min mening»

6 mål, et par av dem riktige perler, mange angrep, mange harde dueller og bortimot ikke et eneste tilløp til stygt spill hele kampen. akkurat slik vi liker det!
Nå må riktignok endel av målene legges på kontoen for dårlig forsvarsspill- men jeg ser heller dårlig forsvarsspill enn dårlig angrepsspill når jeg skal se fotball.

Og så var det veldig artig å se miksen på banen idag- veteraner som Årst, Iversen og Prica leverer varene, samtidig som flere unge spillere markerer seg. Og Rosenborg stiller med en benk med tenåringer, og 3 får sjansen i en slik kamp- det er slik man bygger et lag på sikt! Skulle gjerne sett BAkenga i 20 minutter eller mer, det er en spiller jeg har stor tro på for Rosenborg fremover, sammen med bla Henriksen. Det var nok veldig godt for Årst å score og bidra så mye idag, han har jo selv sagt flere ganger at han føler han skylder Start mye etter å ha gått skadet med god lønn nesten hele forrige kontraksperiode der.

Det mest kontroversielle på lerkendal ikveld var vel et par «mulige» straffesituasjoner for Rosenborg, men jeg tror Moen gjorde rett, selv om den ene dytten fra Borgersen vel var rimelig nære. En herlig fotballkamp!

MEDIA
TV2

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

1 Comment on Fotballfest på Lerkendal!

  1. Latterlig av trønderne å skrike etter straffe i enhver situasjon, livredde for å tape. Det får holde med den ene de fikk. Start burde nok vunnet, men men, sånt skjer.
    De scora ihvertfall 3 fine mål. Trøndernes mål var mer flaks, tilfeldige og lite vakre. Akk ja, sånn kan det gå.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.