FKH-småplukk før seriestarten

FKH

FKH

Da er det bare få dager igjen til FKH og Brann starter Tippeligaen 2010 i Bergen! FKH fikk kun litt over 800 billetter, som ble utsolgt på en halvtime… Brann har flere tuen usolgte billetter enda…go figure!

Men anyway- her er noen smånyheter før sesongstarten:

Stavanger avisene og ekspertene(hehe) har troen på FKH før seriestart! Som vi vet har de fleste større mediene som NRK, TV2 mfl bortimot alle dømt FKH til direkte nedrykk- men de som kjenner laget bedre ser åpenbart at dette er feil!

Økonomi:
Den mye omtalte tomtegaven til klubben, som ved årsskiftet (egenkapital-NFF…) ble verdsatt til 6 millioner er nå nedjustert i verdi. Selv om NFF skal ha fullstendig regnskap i mars anser ikke FKH dette som noe problem, ettersom aksjeemisjonen i januar ga ca 6 millioner til klubben. Lisensen er trygg!

Kaptein:
Mangeårig keeper Per Morten Kristiansen er valgt av trener og spillerne til årets kaptein, en solid tillitserklæring til den trofaste keeperen- som forøvrig er en habil straffetaker og har scoret flere mål for klubben på straffe. Per Morten er en del av lagets grunnstamme ogt blir viktig i årets sesong.

Banen:
Flomlysene er nå på plass, og ser vi bort fra litt snøflekker er banen mer eller mindre klar-om ikke akkurat helt som en golfbane….

I en test  kommer FKH på jumboplass når man ser på hva en familie må ut med for sesongkort og det mest nødvendige supporterutstyret. Dette er for dårlig FKH!

FKH skjermer spillerne fredag og lørdag før seriestarten, og har bedt pressen holde seg unna. Det presiseres at dette kun vil gjelde før første kampen nå.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.