FKH -medaljekandidat 2012?

Fh Haugesund

FK Haugesund

Med 1/3 av sesongen unnagjort ligger overraskelseslaget fra 2010 og 2011 på en fin 3.plass-kun 3 poeng bak Strømsgodset på topp, og 9 poeng over Lillestrøm på kvalikplass-selv om de færreste ser så langt nedover når det gjelder laget fra HAugesund. FKH har overbevist og overrasket 2 sesonger etter opprykket til 2010 sesongen, skal dette være sesongen der laget tar et steg enda lenger opp og havner i Europa, eller til og med tar medalje?

Lagets store styrke i 2010 og 2011 sesongene har vært spillet på hjemmebane, kun 2 tap totalt og den mest fryktede hjemmebanen i Tippeligaen er fasiten. Denne sesongen har laget begynt å ta mer poeng borte også, og de har kun et tap-første kamp, borte mot Vålerenga, en kamp hvor de fikk det meste imot seg-inkludert et rødt kort, dårlig utteling og en noe hjemmefavoriserende dommer. Etter det har det blitt 5 seire og 4 uavgjorte. Det mest oppsiktsvekkende er at FKH har spillt 6 kamper borte sålang, og er Tippeligaens beste bortelag med 2-3-1 altså 9 poeng-det gir et bortesnitt på 1.5 poeng, mens de har 3-1-0 hjemme, som gir et hjemmesnitt på 2.5 poeng. Holder de dette ut sesongen ender de på:

15*1.5
15*2.5
Totalt:60 poeng

Da snakker vi medalje og den kan bli VELDIG blank også….. nå er det kanskje utopi å håpe dette skal fortsette-men på den annen side-hvorfor ikke? Med 1/3 av sesongen spillt har FKH de to øverste navnene på toppscorerelisten- Djurdic og Søderlund, begge med 7 mål etter 10 kamper. beholder FKh begge de ut sesongen-noe som kanskje er vel optimistisk- er det ingen grunn til å tro at de ikke kan fortsette å score mye mål. Da ender FKh langt oppe på tabellen-veldig langt.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.