FKH med rekordartet salg av sesongkort etter bronsesesongen!

Fh Haugesund

FK Haugesund

Ifølge Haugesunds Avis som siterer kilder i FKH er det ved utgangen av november solgt hele 3300 sesongkort for sesongen 2014! En markant økning fra fjoråret, da var det ved passering nyttår solgt 3100 sesongkort. Desember er normalt en god måned for salg av sesongkort(julegavetips!!!) så økningen vil nok være nokså kraftig når året rundes av.

Fotballmoro.no tror forklaringen er flerdelt- FKH har spillt offensiv god fotball store deler av sesongen, bronsemedaljen hjelper selvsagt på interessen-og ikke minst er store deler av tribuneanlegget nytt! Kapasiteten vil for mesteparten av sesongen være på litt i underkant av 9000 (fra ca mai 2014). En skal heller ikke undervurdere effekten av gunstigere pris på familiebillettene, et strålende grep forøvrig!

En annen ting er at sesongkortene gjelder for Cup OG Europacup også, så da har man en skikkelig godbit med sesongkort i hånda!
Kan man våge å drømme om gruppespill i Europaligaen på Haugesund Stadion mon tro???

Fotballmoro.no krysser fingrene!!!!

Med de siste årenes markante nedgang i tilskuertallene for Tippeligaen er det godt å se at i Sildabyen –og omkringliggende utsøkte herligheter- er interessen for toppfotball stor!

Her kan du se på plassering og pris for sesongkortene pr.d.d:
Sesongkort FKH

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.