FC Corporation ltd?

Bestill Manchester United drakt her

Sjeik Butti bin Suhail al Maktoum (fantastisk navn forøvrig!) har kjøpt den spanske toppklubben Getafe-eller Getafe Team Dubai som klubben nå heter…. fra før er vi vant med at stadionnavn -Color Line Arena, Emirates Stadium, Reebook Stadium etc kommer fra sponsorene. Sponsorene vil ha valuta for pengene så endel skal vi supportere tåle-men bytte av klubbnavn-der går det for meg en grense. Klubbnavn skal være hellig, og etter min mening kun endres dersom klubber slår seg sammen.

At pengesterke sponsorer ikke nødvendigvis bare er et gode er kanskje historien om Wimbledon et godt eksempel på-før en hardtarbeidende klubb med tydelig identitet i toppserien i England, nå en klubb for arbeidsløse frisører i 4.div eller noe sånt. Mye av dette skyldes supporternes reaksjon på innrykkingen fra Røkke/Gjelsten, flytting av klubb etc. Penger er altså ikke alt en klubb må tenke på….. supporterne er i bunn og grunn klubbens bærende konstruksjon og uten supportere er en klubb fort ferdig.

Getafe Team Dubai altså-hva blir det neste mon tro? Manchester United AON er kanskje ikke så ille….. hva med Rosenborg Pampers eller Molde Aker Solutions ANS-og Henry og Solli spiller for Red Bulls i USA….? Hvor trekker vi supportere grensen egentlig?

MEDIA
vg vg

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.