Europa sier ByeBye til Liverpool ikveld

Youll never walk alone Liverpool

Youll never walk alone

Etter kampen:
Da gikk det som jeg mot Atletico Madridtrodde selv med minst mulig margin. Europa er ute av Champions League, ute av Europaleague, ute av topp 4 i England og etter de siste 2-3 kampene til Liverpool MÅ BENITEZ GÅ!!!

*********
Hvor:Anfield, Liverpool
Når: 21:05 TV2-Zebra
Hva:2.kamp semifinale Europaligaen

Atletico MAdrid har med seg 1-0 fra hjemmekampen og jeg tror det holder! Atletico får tilbake viktige Aguero i angrep, mens angrepet til Liverpool er redusert til Babel og Nhog – om såpass…. verdt å merke seg at lagene spillte 1-1 på Anfield forrige sesongs Champions League, og det ble også 1-1 i MAdrid da. Det står altså 1-2-0 i Atleticos favør på innbyrdes før denne kampen.

Det kommer ca 2500 Atletico fans med fly for å støtte laget, noe Atletico nok vil trenge på et fullsatt(???) Anfield sultne på suksess og finalespill i en eller annen liga/cup etterhvert…..

Jeg tror dessverre for Liverpool ikke at det holder ikveld. Liverpool har mye skader og Atletico er sterkere lagmessig enn i forrige kamp, særlig pga Aguero som er tilbake.

Atleticos tropp:
Sergio Asenjo, David De Gea, Joel, Juan Valera, Antonio López, Juanito, Tomas Ujfalusi, Álvaro Domínguez, Luis Perea, Leandro Cabrera, Ignacio Camacho, Raúl García, José Manuel Jurado, Paulo Assunçao, Eduardo Salvio, José Antonio Reyes, Simão Sabrosa, Diego Forlán og Sergio Agüero.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.