El Clasico Barcelona vs Real Madrid La Liga Santander 19.mars 2023

Hva: El clasico 26.runde LA Liga Santander
Hvor: Nou Camp Barcelona
Kampstart: Kl 21:00
TV kanal: TV2 Play

El Clasico er den største fotballkampen i klubbfotball og nå er det snart dags igjen!

Etter 25 runder før denne kampen er altså stats at BArcelona leder La Liga med 65 poeng-foran Real Madrid med 56 poeng! 9 poeng er mye i la Liga, for Barcelona og Real madrid taper ikke mange kampene i løpet av et år – før denne kampen har de tapt hhv 2 og 3 av 25 kamper altså. Under Real Amdrid er det 11 poeng ned til Atletico Madrid og Real Sociedad (med A. Sørloth!) så det er god avstand ned- men denne kampen kan fort avgjøre La Liga!

Med Barcelona seier vil de lede med 12 poeng med 12 kamper igjen- da tror jeg det er 90% avgjort- vinner Real Madrid er det 6poeng i forskjell og da er det full kamp igjen!

Antatt lagoppstilling:

I helgens runde imponerte nok Barcelona mest med en sterk 0-1 seier borte mot Athletic Bilbao, men Real Madrid tok også en fin seier med 3-1 hjemme mot Espanyol.

Liten artig «kamp i kampen» – før sesongen var det mange som tippet Benzema øverst på toppscorerlisten men han er faktisk på 4.plass, listen toppes av Barcelonas «gambling» – Lewandowski (de fleste så nok ikke på det å hente den goalgetteren som noe gambling bortsett fra at han jo koster litt). Det må da legges til at Benzema har spilt færrest kamper av de på topp 4 og hadde vært på 2.plass om man så på snittet.

1. Robert Lewandowski Barcelona 15 21 0,71
2. Joselu Espanyol 12 23 0,52
3. Enes Ünal Getafe 12 25 0,48
4. Karim Benzema Real Madrid 11 16 0,69

el clasico

El Clasico

Terminliste LA Liga

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.