Drogba og Ferdinand ute av VM

England

England

Allerede en uke før det braker løs mister VM i Sør Afrika 2 store profiler,  Didier Drogbafra Elfenbenskysten og Rio ferdinand  fra England er ute med hhv albueskade og kneskade.
Begge spillerne er meget viktige for sine lag, og særlig Elfenbenskysten må nok nå senke sine ambisjoner kraftig. For England tipper jeg Tottenhams Dawson blir kalt inn i troppen.

England kan derimot glede seg over at Barry igjen er i trening og virker å bli klar fra skaden som har holdt ham ute flere uker. England må som vanlig motstå et enormt press fra supporterne selv om de ikke har vunnet siden 1966, og tapet av Ferdinand svir nok for Capello.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 Comments on Drogba og Ferdinand ute av VM

  1. Drogba er IKKE ute av VM. Han skal ha en minor-kirurgi og returnerer innen 10 dager. Dette er bekreftet. http://www.goal.com

  2. Sturla Kalstad // 04/06/2010 at 6:10 pm //

    Det er ikke konstatert at Rio Ferdinand er ute av VM. Det er kun meldt at etter hvordan Sky Sports anser situasjonen vil han bli erstattet av Tottenham’s Dawson som kommer til å fly til Sør-Afrika fredag kveld. Capello kan vente med å gjøre denne endringen til 24 timer før kampstart i den første kampen og det er dermed lite sannsynlig at han vil foreta seg et bytte før han ser omfanget av skaden. Det samme er vel også situasjonen med Drogba, ingen av disse profilene vil bli byttet ut uten at det er 100% sikkert at de ikke vil kunne spille i VM.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.