Det var IKKE straffe-eller ???

Youll never walk alone

Youll never walk alone

22.03- Har sett episoden på video endel ganger nå (link nederst) og må si jeg er vel ikke like sikker lenger-forseelsen begynner på utsiden men er jaggu ikke godt å si om den er fullført innenfor eller utenfor….
*******
2

Helt avgjørende situasjon i kampen som endte 2-1 til MAnU etter scoringer av Torres, Rooney og Park, ManU lå under 0-1 når de fikk den feilaktige straffen.

Nok et eksempel på at når man spiller på OT er det Fergie-regler det spilles etter, og Fergie-klokke, ikke som ellers. Det stopper selvsagt ikke SAF fra å oppføre seg som en dust på sidelinjen….

OPPDATERT:
Takk til Hjernen for videolink:
http://yourfootballfix.com/2010/03/premiership-highlights-manchester-united-v-liverpool-21-03-2010

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

20 Comments on Det var IKKE straffe-eller ???

 1. Godt å se at du har tatt til fornuften!

 2. jajaja // 21/03/2010 at 11:56 pm //

  deffiner medangssupporter

 3. Harrald_V // 21/03/2010 at 11:39 pm //

  Jeg er selv Liverpool fan og etter å sett og ble veldig irritert når dommern blåste med blandete føleser siden det var 50/50 sitvasjon på rødt/gult kort. Torres skulle selvfølgelig ha gult kort ble veldig flau over han der. Men etter å sett reprisen nokk ganger er det ingenting å si på straffen 75% av Valencia var innenfor da han slapp. Vi var ikke gode nokk i dag men kunne hatt flaks på slutten. Håper vi får nye eiere å får de nødvendige forsterkningene som skal til for å bli en medaljekandidat til neste sesong.

 4. Her er det sure LFC supportere som har vært og skrevet. Soleklar straffe ! Det var vel ikke gult kort heller? Soleklart rødt spør du meg og LFC slapp billig unna. Med 8 mann og 2 damer på banen kunne det sett mye verre ut etter 90 min… Dere slapp billig og vi er på vei mot nr 19 !!! Dere får konsentrerer dere om Champions Leauge eller FA cup … heisan.. dere er ikke med der heller 😀

 5. Hjernen // 21/03/2010 at 10:18 pm //

  Det er akkurat på streken. Er veldig 50/50 om hva dommeren skal gjøre. Skal han blåse frispark, eller gi straffespark? Og med en stappfull stadion som roper «STRAFFE» i ett, hva ellers kan man gjøre?

  http://yourfootballfix.com/2010/03/premiership-highlights-manchester-united-v-liverpool-21-03-2010/

  Du ser situasjonen veldig godt på denne videoen. Fra en mye bedre vinkel, enn det du så på tv’en.

 6. Det er jo ikke soleklart rødt selv om det er innenfor heller.
  Prøver å finne en video av dette men det er ikke lett, fint om noen gidde legge ut link om de finner video noe sted 🙂

 7. Tommy // 21/03/2010 at 9:57 pm //

  Det var en soleklar straffe, og Mascherano skulle nok ha sett det røde kortet der. 100% klar målsjanse for Valencia. Greit, holdingen begynte utenfor 16-meteren, men Mascherano slapp ikke Valencia før han var innenfor 16-meteren! Soleklar straffe, soleklart rødt! Amen

 8. Her er det mye medgangssupportere fra slutten av 90-tallet ser jeg, men Dere blir vel voksne Dere også etterhvert. Det går faktisk an å mene noe om noe uten å gjøre det fordi man er fan av et lag jenter 🙂
  Felling utenfor 16-metern er frispark- hvis dommeren vurderer det til en holding og derfor anser det som en handling til innenfor 16-meteren så javel, men jeg mener det er nedriving og altså frispark. Og det uten å være Liverpool supporter *wow går det an*-jadda, det går fint an 🙂

 9. Tommy // 21/03/2010 at 9:31 pm //

  Haha, så utrolig talentløs post! Heldigvis ser resten av verden at Valencia ble felt INNENFOR 16 metern,med unntak av enkelte idioter som ikke klarer å ta av lpool brillene. United var desidert sterkest idag.

  Ta tapet som en mann, og ikke drit deg mer ut.

 10. Så klart det ikke var straffe. Derfor satte Rooney skuddet løst, rett på keeper. Derimot var det synd for Liverpool at Reina ga retur og med det tildelte Rooney en scoring.

 11. grøndalen // 21/03/2010 at 8:01 pm //

  Osså så sur 😛 Hvis du ikke klarer å se laget ditt tape, finn en annen sport å være tilhenger av.

 12. Jens Kaspersen // 21/03/2010 at 7:34 pm //

  Du får vurdere kraftigere briller.

 13. Haha, passe korka han som har lagt denne artikkelen og linker den til vg med overskriften «det var IKKE straffe».

  Ser vel selv etter diverse kommentarer her at du er på bærtur. Lykke til gutt

 14. Arne:
  Går det ikke an å si noe om «imot» United uten å være supporter av et annet lag?
  Thomas:
  JA men her faller jo spilleren før 16-meteren, kontakten innenfor er jo uvesentelig for at spilleren ikke avanserer. Spilleren blir jo dratt ned, ikke holdt.

 15. Herrejemini, for noen sytpeiser.
  Er rene tragedien å se hvor mange hodeløse medgangssupportere som egentlig følger engelsk fotball.

  Nr.1 – Alle dommere gjør feil, dette er kanskje en av de som gjør mist siden han er høyt kvalifisert blant verdens 10 beste dommere.

  Nr.2 – Jeg er selv dommer og kan regelverket relativt godt, både i NFF og i FIFA. Reglene er ganske klare på dette, selv om 50 av hendelsen er opp til dommerens eget skjønn. Man ser klart at det holdes og at det er kontakt. Det hele starter UTENFOR men forseelsen fortsetter inn i 16-meteren hvor den avsluttes og Valencia faller. Enhver fotballspiller ville ha fallt i samme rettning som Valencia, men det er helt klart ett straffespark her.

  Når rødt kort angår, er det også opp til dommeren. Jeg ville ha gitt gult slik som Webb, siden Valencia kom fra skrå vinkel, og det var 2 liverpoolspillere på god vei mot han og som blokkerte målet.

  Hva fergie-tid angår irriterer meg enda mer, når Liverpool supportere ikke kan godta ett nederlag å må dra opp gamle ting for å «bortforklare» ett klart tap.

  United var sterke idag, både med og uten dommerens hjelp.

 16. Thomas // 21/03/2010 at 6:01 pm //

  «If a defender starts holding an attacker outside the penalty area and continues holding him inside the penalty area, the referee must award a penalty kick.» -Laws of the game, FIFA

  Fergie regler = FIFA regler

  Rart

 17. Haakon:
  Saklig-ManU fan antar jeg….. 🙂
  MArte:Det blåses for frispark, den er utenfor.
  Simen:Rødt kort avgjøres ikke av hvor forseelsen skjer, men omstendighetene-siste mann etc etc.

 18. Simen // 21/03/2010 at 5:46 pm //

  Hadde det blitt dømt frispark måtte jo nesten Webb ha gitt rødt kort til Mascherano. Ville det gagnet Liverpool?

  Du sier det spilles etter «fergie-regler» og «fergie-tid», men 5 minutter tillegg var vel neppe noe Ferguson bestillte?

 19. JA, Mascherano begynte holdingen utenfor. Hjelper ikke det, når han feller («takler») Valencia innenfor etterpå da veit du.

 20. haakon // 21/03/2010 at 5:31 pm //

  skal ikke sette deg og sutre sammen med torres da?? Hmm?? soleklar straffe!! rettferdigheten seirer, og united vinner..
  nr. 19, gutta, NR.19!!!!!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.