Defensive United straffet av Bayern

Wayne Rooney

Wayne Rooney

Det ble en uhyre spennende kanp på Allianz arena ikveld, og ikke uventet ble kveldens hovedperson Wayne Rooney-men både på godt og vondt denne gang.

United åpnet med mål etter kun 63 sekunder, Rooney dro seg mesterlig fri på et frispark og banket inn 0-1 til United. så la de seg bakpå…… Bayern overtok spillet og bortsett fra en stor sjanse til Rooney var ikke United mye i angrep førsteomgangen. En meget god Van Der Saar og dårlige sistepasninger sørget uansett for 0-1 til pause, et meget godt resultat for Ferguson som stilte med en defensiv 4-5-1 formasjon i Munchen.
Andre omgang startet med et stormløp fra Bayern, men igjen holdt VdS, godt forsvarsspill og dårlige sistepasninger unna-en stund ihvertfall. I det 76 minutt handser GAry neville urutinert på 23 mneter og Ribery banker inn frisparket- styrt inn av en Rooney som hopper opp og vrir seg i muren… urutinert!

Bayern fortsetter å holde trykket, og bytter innpå Gomez og Kose etterhvert. Litt overraskende tar Ferguson ut CArrick og PArk og setter innpå Giggs og Berbatov. Bayern fortsetter kjøret mot slutten og 5 sekunder før fulltid banker Ollic inn 2-1 etter en tabbe av Evra.

Dette blir meget spennende neste uke! Da MÅ MAncheter United score mål- og BAyern har tilbake kontringsspesialist Robben…. jeg gleder meg.

Kveldens snakkis blir vel uansett Wayne Rooney- som scora et, var delaktig i et baklengsmål, og hinka av banen med en skade helt til slutt…….

Tips:
Manchester United hjemmedrakt kun 299dkr

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

5 Comments on Defensive United straffet av Bayern

  1. calla // 31/03/2010 at 3:06 am //

    Det var egentlig det jeg mente. Enig når det gjelder Rooney. Er han skadet, så har United litt problemer på topp. For håpe at han ikke er skadet da.

  2. Istedet for NAni mener du? Valencia er jo beste vingen MU har synes jeg. Dersom Rooney har overtråkk er han tilbake til helga allerde, har han røket/brukket noe kan det bli verre…trist for ManU isåfall, Berbatov er ikke samme klasse og de har lite backup vmed Owen også ute. Men kan bli mer Diouf da…

  3. Synd om Rooney skulle bli skadet da, men jeg tror fremdeles at Berbatov kan bli en potensiell matchvinner, om ikke Fletcher eller Valencia da. Jeg mener at Ferguson burde starte med Valencia isåfall.

  4. United er knappe favoritter slik jeg ser det, der veldig sterke på Old Trafford. men dette betyr at vi får en mye mer åpen og underholdende kamp tror jeg.

  5. Tror grunnen til at de satte innpå Giggs og Berbatov var at Ferguson ville ha et tettere midtbaneledd. Synd at kampen gikk som den gikk for United sin del, men slik er fotball. Jeg er enig med at United var for defensive til tider, noe som gjør hele laget frustrert, især Nani i 2. omgang. Jeg savnet Scholes sin gode ballfordeling og Evras kalde spillestil. Kampen er ennå ikke slutt. Bayern skal tross alt til Old Trafford også.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.