Cristiano Ronaldo skyter med skarpt i Dortmund

Cristiano Ronaldo skyter med skarpt i Dortmund

26. september 2017

Cristiano Ronaldo klinte til to ganger da Real Madrid vant 3-1 i Dortmund.

Real Madrid forsøker i denne sesongen å ta hjem Champions League-trofeet for tredje gang på rad. Jakten på klubbens 13. CL-tittel er innledet i overbevisende stil med to seiere i gruppe H, hvor Zinedine Zidanes mannskap tirsdag slo Borussia Dortmund 3-1 på bortebane.

Gareth Bale og Cristiano Ronaldo klinte til med to mål for gjestene, mens Pierre-Emerick Aubameyang reduserte til 1-2 for de tyske vertene. Dortmund tillot, i kampens innledning, gang på gang de kontrasterke Real Madrid-spillere komme igjennom alene.

Daniel Carvajal misbrukte den første store sjansen, mens en nølende Ronaldo forsømte en mulighet for å gå direkte på mål, og superstjernens avlevering mot Bale førte ikek til noe. Etter 18 minutter kom scoringen da Carvajal med en pasning inn i feltet fant Gareth Bale som klinket ballen opp i hjørnet til 1-0.

Reduksjon av tyskerne
Tyskerne hadde kort før en potensiell mulighet for å ta føringen da Sergio Ramos hadde hånden på ballen i sekstenmeterfeltet. Dommeren lot imidlertid hendelsen passere. Selv om Dortmund la et tungt press mot Real Madrids keeper i det meste av andre omgang så var det til ingen nytte. I innledningen av andre omgang ga Cristiano Ronaldo gjestene 2-0 etter et sublimt spansk oppspill og en presis Gareth Bale-avlevering mot stolpe.

Aubameyang reduserte til 1-2 fem minutter senere, men den tyske scoringen ble bare et trøstmål fordi Ronaldo et kvarter før slutt hamret inn 3-1.

Med seieren fikk Real Madrid samtidig bukt med klubbens kompleks for Dortmund hvor laget aldri hadde vunnet før tirsdag kveld.

Real Madrid topper gruppe H med seks poeng sammen med Tottenham, som uten en syk Christian Eriksen, slo Apoel FC 3-0 på bortebane.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.