Chelsea vinner Premier League 2010/2011

chelsea

Chelsea Football Club

Jupp, det tror jeg de gjør. Jeg tippet før 2009/2010 sesongen Chelsea som vinnere med ManU som 2èr og jeg tror dette blir rekkefølgen også denne sesongen. Bak disse to er jeg langt mer usikker…… her er min topp 5-begrunnelse følger:

1.Chelsea
2.Manchester United
3.Manchester City
4.Arsenal
5.Tottenham

Chelsea
Chelsea har tatt det rolig på overgangsmarkedet denne sommeren (til dem å være ihvertfall) og er verken styrket eller svekket i avgjørende grad slik jeg ser det. Fortsatt Chech i mål, et solid forsvar med Terry i spisse- Lampard styrer Englaqnds bredeste og beste midtbane og på topp vil Drogba,Anelka og Malouda kjempe om å bli toppscorer. Mye samme laget som ifjor altså, og enda mer samspillt? Jeg tipper seier og ny triumf til London.

Manchester United
Ferguson har leid ut King og Wellbeck-fordi «det er så stor konkurranse på pissplass»-men er det egentlig det? Jeg synes det er tynt/usikkert bak Rooney-og vi så på slutten av forrige sesong hva som skjedde når han ikke puttet jevnt lenger(mest pga skader). Dessuten begynner flere av spillerne å bli modne for geriatrisk avdeling, og utskiftningen virker å gå sent. Jevn sterk stall forøvrig men tror de taper seieren på dårligere spisser enn Chelsea.

Manchester City
City har i sommer igjen forsterket laget kraftig, blant annet med meget sterke Yaya fra barcelona, som jeg tror blir en meget god forsterkning. På papiret er imponerende lag, og med en sesong på baken og bedre samspill tror jeg de kan være med å hevde seg helt oppe i år. Stiller også i år spørsmålstegn ved om det er for mye spillerrotasjon og det er nok endel stjerner som vil få for lite spilletid…

Arsenal
Arsenal er vanskelige å tippe. Aldri de store spillerkjøpene eller ordene fra Wenger, men de leverer jevnt bra år etter år. Veldig avhengige av spillere som Bendtner,Fabregas,Nasri og Persie. Hvem er keeperkjempen her??? Arsenal må få en matchvinner i mål skal de henge med, de taper viktige poeng kontra f.eks Tottenham, Chelsea og United med sine meget solide keepere!

Tottenham
Var her fristet til å sette Liverpool men Tottenham imponerte stort forrige sesong og har beholdt så godt som alle sine viktige spillere. God giv i laget, motivasjon med Mesterligaen og Redknapp er en god manager. Jeg håper og tror Spurs kan klare å holde på det fine spillet de hadde ifjor, hvor jeg koste meg stort sett under hver kamp jeg så med de.

Kjøp Manchester Uniteddrakt 2010/2011 her

Kjøp Liverpooldrakt 2010/2011 her


Terminliste Premier League 2010/2011 her

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 Comments on Chelsea vinner Premier League 2010/2011

  1. Håper du tar feil ang Liverpool 🙂 Som supporter siden barndommen er jeg evig optimist foran hver ny sesong 😉

  2. SlowMo // 09/08/2010 at 4:27 pm //

    Ikke så dumt tippet det der tror jeg, men tipper (og håper) at du tar feil av man city. Tror ikke de kommer så langt opp. Mest fordi de har handlet masse også denne sommeren så samspillet fra i fjor må nok starte litt forfra igjen. I tillegg må jeg si at handlingen deres virker like panikkartet, mye lik min presanghandling morgenen 24 desember.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.