Chelsea ute, Drogba ute og Mourinho kunne triumfere

Inter

Inter

EN uhyre spennende kamp på Stamford Bridge ikveld, med knallhard kjemping, mange kort og stort tempo. Dommer Stark kom tidlig i fokus ved å legge listen for frispark og kort høyt- det fikk han i retur i andre omgang når kampen utartet (uten å bli direkte stygg) og det kom 7 gule og et direkte rødt i 2.omgang….

Inter var det beste laget men Chelsea hadde en meget god periode i andre halvdel av første omgang og hadde flere halvsjanser og skumle hjørnespark. Slik jeg ser det skulle de muligens hatt minst en straffe for holding i feltet på hjørnespark, men dommer lot det enten gå eller fikk det ikke med seg. Inter avgjorde med scoring fra Eto omtrent midtveis i 2.omgang, etter pasning fra banens beste Wesley Sneijder.

Helt på tampen ble-egentlig ikke uventet-Drogba utvist. Han blir ofte frustrert mot store sterke stoppere som Lucio og det fysiske og til tider kyniske Inter forsvaret drev opp temperaturen hos Ivorianeren. Jeg er dog litt usikker på den situasjonen, det ser jut som om Drogba kanskje skulle hatt straffe på nedløpingen fra Motta i forkant av det røde kortet. Uansett ender nok en chelsea-exit med kontroverser og dommerkritikk i Champions League hjemme på broa.

Uten at jeg har noe særlig imot Chelsea, må jeg si det er gledelig at den engelske dominansen blir mindre i år enn den har vært, det ganger fotbqllen på sikt mener jeg. Inter har underprestert i Europa flere sesonger nå, og det var på tide de kom seg til kvartfinale.

MEDIA
VG TV2 SvD

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.