Brann-Sandefjord- tar Brann årets første seier idag?

Tippeligaen

Tippeligaen

Etter kampen:
Fortjent 3-2 seier til Brann, men de måtte jobbe for den! Skuffende 12 000 på Stadion, her har de en jobb å gjøre, men påske+vær+årstid må ta mye av skylden selvsagt.
***
Brann har skuffet stort første 2 rundene med 0-0 hjemme mot Haugesund og ydmykende 0-4 borte mot Viking. Men hjemme mot Sandefjord bør det absolutt være mulig å snu trenden, og Bergen FORLANGER seier her!

Brann mangler Solli og Austin med hhv skade og karantene, og jeg tror fort JAiteh kan forsvinne fra startrekka også-elendig kamp i Stavanger. Sandefjord mangler kaptein Jensen og spissen Mane, de har også et par andre usikre foran kampen. Det er to svekkede lag som møtes altså.

Sandefjord bedre starte enn Brann, med tap førstekampen mot Start, men så en sterk snuoperasjon hjemme mot Molde. Det er nok uansett hjemme hvalfangerne vil ta mest poeng.

Sandefjord vant begge oppgjørene mot Brann ifjorårets sesong. 3-1 på hjemmebane og 1-0 på bortebane. Sammenlagt står det 4-0-2 på de seks siste innbyrdes oppgjørene mellom lagene uansett bane fordel Brann. Målscore: 12-9 fordel Brann.

Dette blir altså ingen enkel kamp for Bergenserne, men jeg tror de tar den og vinner 2-1

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.