Barcelona til kvartfinale etter fantastisk seier over Milan

Feiring i Barcelona

Blir det nye feiring i mai 2013 i Barcelona?

Barcelona hadde et meget vanskelig utgangspunkt før returkampen i Champions League 8-delsfinale, de tapte 2-0 på San Siro mot Milan og hadde totalt 3 tap siste 5 kampene…..

Heldigvis var det et annet- eller skal vi si gammelt?- Barcelona vi fikk se på Nou Camp igår kveld- allerede fra start gnistret det av laget og de gikk rett i angrep. Jeg skal ærlig innrømme at jeg var nervøs og skeptisk før kampen, men når Messi satte 1-0 etter 5 min forstod jeg at dette kunne gå veien- og for en kamp det ble! I store deler av kampen ble Milan gjort til statister av et lekent og heltent Barcelona lag. Det er vanskelig å trekke frem enkelspillere og dette var først og fremst en lagprestasjon- men Messi, Iniesta, Busquets og Pique var kanskje blant de mest sentrale i seieren.

Det har manglet noe i Barcelona i det siste, om det var slitasje eller om anledningen ikke har vært stor nok vet jeg ikke. Tvilen til Barcelona før kampen var berettiget, men fra det femte minutt og utover var jeg sikker på at de ville klare dette. Alt i alt var dette en maktdemonstrasjon, sier Petter Veland, fotballekspert i kanalen CMore, til VG Nett

Etter 90 minutter stod det 4-0 til Barcelona, 4-2 sammenlagt og en stor og tydelig midtfinger til alle som har sagt at barcelona er ute av form, at koden er knekket og at Messi ikke er i form. For egen del ihvertfall anser jeg det også som en seier for den tekniske lekne fotballen som jeg og mange med meg elsker. At den siste scoringen kom på en utypisk kontring når Milan kastet alt i angrep var for meg en stor og solid prikk over ièn ……!

Barcelona – Milan 4-0 (4-2 sammenlagt)
Mål: 1-0 Lionel Messi (5), 2-0 Messi (39), 3-0 David Villa (55), 4-0 Jordi Alba (90).
90.000 tilskuere

TIL WEMBLEY!!!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.