Barcelona signerer ukjent norsk keeper

Ukjent nordmann signerer for Barcelona?

I en overraskende overgang har den spanske storklubben FC Barcelona hentet den ukjente norske keeperyndlingen Karl Inge S inn som 4.keeper for klubben. Karl Inge spillte sist som aktiv for Avaldsnes IL sitt B-lag i 2008-2009 sesongen, da som stort sett ubenyttet reserve på høyre backplass.

FC Barcelona sitter dog på hittil ukjente videoopptak fra B-finalen i Sørlandscupen 1989 hvor Karl Inge etter klubbens utsagn «viste keeperevner som er uavhengig av alder og fysisk form» og det var disse videopptakene som ledet til kontrakten som ble underskrevet idag.

Klubben benyttet seg av en lite brukt klausul i UEFAS regelverk som sier at:
«Spillere som aldri har vært under kontrakt med et profesjonelt lag, og som har en BMI på over 25 kan signeres utover gjeldende overgangsregler sålenge spilleren har plettfri vandel»

Klubbens talsmann fremhver også spillerens utmerkede moral og høye sosiale intelligens som «momenter som er tillagt stor vekt ved vurderingen av spilleren». På spørsmål tilknyttet spillerens form og alder svarer klubbens talsmann noe kryptisk at de regner med et kraftig oppsving i salget av klubbdrakter til kvinner etter signeringen.

I en kort kommentar til Fotballmoro.no sier Karl Inge S at «Dette er en drøm jeg har hatt helt siden jeg begynte å leke med baller på barneskolen. Jeg har alltid hatt et solid ballgrep og regner med å markere meg kraftig på trening, eller ihvertfall på seiersfestene.»

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

1 Comment on Barcelona signerer ukjent norsk keeper

  1. Begynte å lure fælt på hvilken spiller dette var, til jeg så at artikkelen var tagget med spøk… 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.