Barcelona-Real Madrid El Clasico 29.november

Barcelona supporter på Karmøy

Barcelona fan

Hvor:Camp Nou, Barcelona
Når:Mandag 29. november, 21.00
TV kanal:Canal+
Dommer: Iturralde González

Lagene har møttes 160 ganger i ligasammenheng og Madrid leder knepent med 68 seire mot Barcelonas 62. 30 kamper har endt uavgjort. Barcelona har vunnet de fire siste oppgjørene, og trener Pep Guardiola har aldri tapt mot Madrid. Mourinho vant forrige sesong tre titler etter å ha slått ut Barcelona i CL. Begge gangene han gjestet Camp Nou ifjor endte det med tap og null scorede mål. Han har tidligere vært assistenttrener i Barcelona. Under Robson og Van Gaal. De senere sesongene har han vært i flere konflikter med Barcelona, både som Chelsea- og Inter-manager. Ingenting tyder på at han vil gå stille i dørene nå som han er i Madrid heller.

De to største, mestvinnende og mest tradisjonsrike klubbene i Spania møtes til sesongens første Clásico. Situasjonen før kampen er nær sagt som normalt. Lagene ligger på de to øverste plassene på tabellen uavhengig av hvordan kveldens oppgjør måtte gå.

Det er sannsynligvis verdens to beste fotballag, i hvert fall blant de beste, som møtes i Barcelona denne mandagen. En mandag som helt og holdent vil bli viet dette oppgjøret i hele den fotballinteresserte verden.

Og for de som lurer-BArcelona tar denne!!!

Kjøp Barcelonadrakt her

Kjøp Real Madriddrakt her

Antatt lag Barcelona:

VAldes
Alves-Pique-Puol-Abidal
Xavi-Busquets-Iniesta
Messi-Villa-Pedro

Antatt Real MAdrid lag:
Casillas
Ramos – Pepe – Carvalho – Marcelo
Khedira – Alonso – Lass
Di Maria – Ronaldo
Higuain

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.