Barcelona-Osasuna, nytt Messi show?

Lionel Messi

Lionel Messi

Etter kampen:
Grei seier til barcelona, men de måtte jobbe for den! Osasuna gikk ut med høyt press og tvang katalanerne til flere feilpasninger i første omgang, de hadde også et par gode målsjanser! Flott med lasg som tør presse høyt på Nou Camp. Utover første omgang i hele 2.omgang var det BArcelona som styrte, men Osasuna forsvarte seg godt, pakket inn Messi og holdt unna lenge. Zlatan skulle byttes ut med Bojan men vips- flott pasning til MAxwell på løp, inn foran mål og WOHA- Zlatan for the kill!!! Rett ut etter scoringen, herlig med spillermål på svensken igjen! Etter det hadde Barcelona flere sjanser ved bla KEita og Messi, før Bojan satte spikeren i kista med scoring, etter nok et flott forarbeid av Iniesta. Grei kamp av Barca, Messi ikke dominerende idag, godt pakket inn av et godt Osasuna forsvar, lett å se hvorfor de slipper inn lite mål.
***********
Ikveld blir det knallhard prioritering på TV-valget, men selv med spennende FA cup kamp blir det nok Messi og BArcelona som får oppmerksomheten. (Det er 45 min forskjell i kampstart så man får med seg 2.omgang i Tottenham-Fulham kampen etter Barcelona-Osasuna)
Barcelona er storfavoritter mot nedrykkskandidat Osasuna på hjemmebane, og med en utrolig scoringshissig Messi på laget så aner jeg vel en aldri så liten overkjøring her. Nå spekuleres det i at Messi skal hviles denne kampen (sikkert ikke dumt egentlig) men dette skal uansett være grei skuring. Barcelona har 12-1-0 på sine 13 hjemmekamper denne sesongen, Osasuna har ikke vunnet på de siste 5 kampene og har 4-2-8 på bortebane. Barcelona mangler også Xavi og Pique til dette oppgjøret.

Kampstart: 24.mars kl 20:00
Camp Nou, Barcelona

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

4 Comments on Barcelona-Osasuna, nytt Messi show?

  1. Messifan // 25/03/2010 at 2:44 pm //

    Som fortalt, osasuna pakket messi inn. Messi kunne lagt seg dypere for å få ballen mer. Han prioriterte ikke kampen for å si det mildt

  2. ble et mål på zatan gitt.

  3. Spansken min er ikke helt stø, men ifølge spanske aviser virker det som om de tror Messi får en omgang- om nødvendig. Mange kamper fremover….. Zlatan må score nå for å få på plass humør og selvtillit- et par skikkelige susere i denne kampen hadde passet bra før de viktige kampene fremover.

  4. Har stor tro på at Messi ikveld. Hadde vært rart om han ikke ble topscorer i La Liga.

    Er litt spent på Zlatan også. Tror egoet hans ikke tåler å «få» mål av Messi iform av straffespark gaver.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.