Barcelona og Villa med kanonstart på sesongen 2012/2013

Kjøp Barcelonadrakt 2012/2013 sesongen her

Igår var det en lenge etterlengtet start på sesongen 2012/2013 i Spania-selv om den riktignok ble tyvstartet på lørdag kveld. Som vanlig i Spania ble det både målrikt og dramatisk i mange kamper, og helgens kamper ble avsluttet med en forrykende kamp i Barcelona der Barcelona til slutt vant 5-1 over stakkars Real Sociedad.

Høydepunktet i den kampen var nok David Villas retur etter skade, han har vært borte i 8 mnd, gikk glipp av sommerens EM og feiret tilbakekomsten med scoring og en t-skjorte med teksten «Umulig uten Dere» og bilde av familien. Lionel Messi viste at han mener alvor også i denne sesongen med to mål og B-lagsspiller (enn så lenge, det ligger A-kontrakt i luften) Tello var i storform, Barcelona viste hvorfor de er favoritter til serietittelen i år igjen.

Real Madrid spillte tidligere på kvelden 1-1 hjemme mot Valencia, en kamp de vel burde vunnet men uten at de imponerte voldsomt. På Valencias scoring var det et stygt sammenstør mellom pepe og Casillas, Pepe måtte av banen i pausen 2 min etterpå men heldigvis sier rapportene at det ikke er en alvorlig hodeskade.

DEILIG at sesongen endelig er igang!

Kjøp Barcelonadrakt her

Kjøp Real Madrid drakt her

Terminlisten Primera Division 2012/2013

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.