Barcelona har gullet i lomma!

Bortekampen mot Sevilla var siste store hinderet på veien mot gull for Barcelona i Primera Division denne sesongen, og med 2-3 seier borte står det bare et hinder igjen- nedrykkstruete Valladolid hjemme på mektige Nou Camp neste helg. Mye rart skal skje dersom ikke BArcelona sikrer seg gullet foran over 90 000 elleville fans neste helg, skulle ønske jeg kunne vært der.

Det har vært en hinsides sesong i Primera , og alt har dreid seg om Barcelona og Real Madrid. De to lagene har hhv 96 og 95 poeng, og hhv 70 og 67 plussmål. Barcelona har kun et tap på 37 kamper, men har flere uavgjorte enn Real MAdrid. Men BArcelona vant begge innbyrdes oppgjør mot hovedstadsshaiten, og det vil være et fortjent gull kaptein Puyol kan løfte neste helg dersom ikke noe utenomjordisk skulle skje.

Og selvsagt-spilleren som må ta veldig mye av æren-selv om Barcelona er et LAG- er Messi, verdens beste fotballspiller. Best there is, best there was, best there ever will be.

Barcelona fan

16.mai Barcelona-Valladolid kl 19:00

BARCA-MES QUE UN CLUB

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

3 Comments on Barcelona har gullet i lomma!

  1. Ganske enig med deg der!

  2. Ja det er en fantastisk spisstrio vi har 🙂
    Selg Zlatan og Henry, hent inn Villa-så er det perfekt til neste sesong 😀

  3. Skulle vært på Camp Nou neste helg ja, garantert full brakke. Nesten utrolig at RM med trolige 98 poeng ikke vinner, (bank i bordet) Messi får mye av æren ja, men Bojan og Pedro har også avsluttet sesongen fantastisk!

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. 16.mai tippeligaen | Fotballmoro

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.