Barcelona fortjent til nok en CL finale!!!

Barcelona supporter på Karmøy

Klar for El Clasico i en stue på Vestlandet

1-1 igår og 3-1 sammenlagt, det var liten tvil om hvem som skulle gå videre fra semifinalene mellom Barcelona og Real madrid, på tross av at det utenomsportslige i stor grad dominerte media før og mellom kampene. Det var en elendig fotballkamp i Madrid, noe usportsligheter fra begge lag (særlig spillere som Alves, Busquets og Di Maria) må ta anvsaret for. Mourinho må også ta mye av ansvaret her- jeg har aldri sett på maken til usportslig trener på dette nivået, og jeg vil tro UEFA tar ham hardt i saken på fredag, for dette er under all verdighet for fotballen, Real MAdrid og ham selv. Noen må lære den mannen at han må ha respekt for andre, ikke bare seg selv.

Totalt hadde BArcelona 6 skudd på mål i kampen mot Reals ene…..det sier det meste om kampen- men man kan jo undre seg hvordan det hadde gått hadde real satset så offensivt i hjemmekampen også, for vi så det første kvarteret at de er mye bedre på offensivt spill enn defensivt, og slik skal det være med et lag som Real Madrid!

Kampstats Barca-Real:
Skudd på mål: 6-1
Skudd utenfor: 4-1
Ballinnehavn: 64-36
Frispark(mot): 10-31

Tallenes klare tale altså. Hvordan Messi klarer å spille en helt sånn kamp uten å tilte forstår jeg ikke…..forstår heller ikke hva Adebayour holder på med utpå der, han sprang bare rundt og prøvde å pådra seg kort.

Kjøp Barcelonadrakt her

Kjøp Real Madriddrakt her

MEDIA
vg vg vg

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.