Barcelona 8 poeng foran Real Madrid etter 4 runder

HAdde noen sagt til meg før sesongen at Barca skulle lede serien 8p foran Real Madrid etter 4 runder hadde jeg bare ristet på hodet, men det er faktisk situasjonen. Real Madrid har tapt borte mot Getafe, borte mot Sevilla igår og klarte «bare» uavgjort hjemme mot Valencia. 4 poeng av 12 mulige altså sålangt og det er bare en måte å beskrive det for i en liga hvor det handler om to lag, hvor Real Madrid forsvarer tittelen og 8 poeng er hinsides mye-dette er KRISE! 2 tap er det Real Madrid hadde hele 2011/2012 sesongen det…. 8 poeng er mye i enhver liga, og selv om det er tullete å snakke om seriemesterskap etter 4 av 38 kamper er det mye- for laget som ligger 8 poeng foran er Barcelona-et Barcelona lag som ikke har imponert like mye i hver kamp til nå men som har 4-0-0 i kamper og 12-3 i målforskjell sålangt. Et lag som har Lionel Messi, som har 6 mål på de 4 første kampene, deriblant 2 igår hvor han kom inn som innbytter i 2.omgang… Det er ikke et lag som taper mange poeng, og da er 8 poeng mye-veldig mye.

Lionel Messi

Lionel Messi Foto:WikiCommons

Det er heller ikke til å unngå å legge merke til at der Real Madrid har tatt 1 poeng totalt på kampene hjemme mot Valencia og borte mot Getafe har Barcelona 2-0-0 og 5-1 på de samme kampene. Barcelona var aldri truet av Getafe igår og når man ser at spillere som Cesc og Villa kan spille på samme nivå som spillerne de erstatter på banen ser man at det er en voldsom bredde i Barcelona, selv med spillere som Villa,Messi,Alves og Song på benken fra start igår…

Man kunne heller ikke unngå å legge merke til at Cristiano Ronaldo var litt….under sin vanlige standard så å si igår-ikke så han veldig glad ut heller. Er det virkelig krise på gang for CR7 i klubben mon tro? For selv med en stall som den Real Madrid har-Ronaldo er og blir den store stjernen….

Kjøp Barcelonadrakt 2012/2013 sesongen her

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.