Barcelona 2-2 Milan Champions League

Milan

Milan

Det ble en merkelig kamp på Nou Camp igår i sesongens første gruppespillkamp. Milan ahdde såvidt jeg telte 4 målsjanser-da teller jeg begge cornerne deres med- og scoret to mål. Det første etter 25 sekunder, det andre 2 minutter på overtid. Innimellom der hadde Barcelona 70% ballinnehav, en 7-8 målsjandser og dominerte stort. Men ballinnehav gir ikke poeng og Barcelona må heve seg et hakk i slike kamper, selv om de færreste kan stille et så sterkt og rutinert forsvar som Milan….

Pedro er ikke i form og etter min mening burde han ikke startet-det største problemet er imidlertid midtstopperne- Puyol startet på benken, ute av kampform etter skade og Pique er ute enda. Det betød Bosquets og Mascherano som midtstoppere, to defensive midtbanespillere altså. Dette var ganske tydelig på Milans første mål, hvor det så ut til at begge to tenkte noe sånt som «Uff, den får midtstopperne ta….vent for pokker, det er jo vi som er midtstoppere…»

God start for Milan selvfølgelig, men mtp de andre to lagene i gruppen tror jeg ikke Barcelona legger inn noen stresstester enda, her skal det avanseres greit uansett…

Kjøp Barcelonadrakt her

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.