Annan smånippet på Aarøy….

Rosenborg

Rosenborg

Det er på tide RBk begynner å fore spillerne skikkelig, når gutta er så sultne på banen(bokstavelig talt) at de smågnager på motstanderne, da er kostholdsregimet til RBK gått litt for langt.

Det er ihvertfall hva Aarøy og Rekdal sier etter kampen….
Aarøy:
– Vi har en corner der jeg skal inn foran mål. Annan står litt i veien for meg, og jeg dytter litt på ham. Så kommer han tilbake og gnager på brystet mitt. Det skjedde to-tre ganger. Han får svare for det han

Jeg liker spillere som er sultne, men fortrinnsvis på fint spill og mål…

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

4 Comments on Annan smånippet på Aarøy….

 1. mikael // 20/04/2010 at 2:09 pm //

  Snakker om solen. Var på tide at Annan anklaget noen for rasisme igjen. Begynner å bli en stund siden. Bør vel kanskje greie å ta kritikk uten å beskyldne noen for å være rasister.

 2. Goggen von Grekersalat // 20/04/2010 at 9:56 am //

  Biting har ingenting i en fotballkamp å gjøre, og jeg skjønner godt at Aarhøy kommer med noen kraftuttrykk i den forbindelse. Men hvorfor faller det ham naturlig å bruke uttrykket «Afrikaner»? Hva mener Aarhøy med dette uttrykket når han bruker det til å kommentere biting? Og hva får han til å bruke «Afrikaner» i samme sammenheng som «Idiot»? Er «Afrikaner» det nye «Neger/Nigger»?

  Jeg mistenker at det er ganske lysebrune tendenser både i Ålesund og i resten at distrikts-Norge. Slike episoder gjenspeiler bare folkedypets forhold til «dei åndre»…

 3. Når ble det rastistisk å kalle noen Afrikaner?

  Og Idiot kan en vel fort være hvor enn en kommer fra, enten man er Ghana eller Sunnmøre.

  Hadde det blitt oppfattet som rasimse om Annan hadde brølt ditt forbanna kveithau av en Sunnmøring?

  Når en slenger rasimekortet i bordet i hytt og pine så skader det mer enn det gangner for de som vil ha slutt på slik styggedom.

 4. Sterkt tvilende til biteanklagene til Ålesund, selv om hele saken unektelig er litt morsom. Aarøy bekrefter å ha sagt noe rasistisk, men som ikke var rasistisk ment, Annan var aktiv med knuffing, men sier han ikke har bitt noen. For en gjeng som genererer sånne historier.

  Jeg vet så klart ikke riktig hva som har skjedd under kampen, men mistenker at biteanklagene er noe overdrevet. I en situasjon dytter Annan en Ålesundspiller oppe i halsregionen – dette beskriver Rekdal som «han slår en av våre spillere i ansiktet». Hvis de kaller en spade for en gravemaskin, så er det klart at å stå i nærheten av en fyr og ha halvåpen munn blir karakterisert kannibalisme… Men fotballspillere har vel aldri hatt særlig sans for proporsjoner.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.