Andre Villas Boas er ny Tottenham trener

Tottenham Hotspur

Tottenham

Da er det endelig offisiellt, portugiseren som kommer fra Chelsea (sparket derfra i mars) er ny trener i Tottenham Hotspur! Jeg bruker bevisst ordet trener, ttersom det er gjort fra Tottenhams side, og indikerer vel at Levy skal ha en hånd på overgangsmarkedet (i stor grad som tidligere altså!)

AVB kommer som nevnt fra Chelsea, men før det er han mest kjent for å ha ledet portugisiske Porto til seier i Europaligaen, og således har han jo visse likhetstrekk med sin mentor Jose Mourinho-begge kan vel også sies å ha det til felles at de ikke utmerket seg nevneverdig på fotballbanen, i motsetning til trenere som f.eks Guardiola og Blanc…. AVB har fulgt Jose Mourinho i klubber som Porto, Chelsea og Inter-og vi vet jo hvordan det har gått…

Litt kjapp bakgrunnsinfo på AVB:
Født:1977
Gift, to døtre

Trenerbakgrunn:
2009-2010:Academica
2010-2011:Porto (Vinner Europaligaen og serien)
2011-2012:Chelsea
2012—–: Tottenham Hotspur

Første klubb (Porto) ubeseiret siden 90-tallet, yngste trener som har vunnet en Europeisk cuptriumf og kåret til beste yngste trener i Portugal-for å nevne noe… AVB snakker godt engelsk-en stor fordel selvsagt! Han ble «oppdaget» av Bobby Robson allerede som 17 åring da denne trente Porto.

Terminlisten Premier League 2012/2013

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.